Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Κάποιες διαφορές που υπήρχαν με τον σύντροφό σας βρίσκουν τρόπο επίλυσης για να έρθει η ανακωχή. Αποδεχθείτε ότι έχει διαφορετικό τρόπο να δείχνει το ενδιαφέρον του προς εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο σύντροφός σας έχει αρχίσει να ψάχνει τα λάθη του και θα προσαρμόζεται στις νέες καταστάσεις. Κάντε νέα προσέγγιση στη σχέση σας και θα απολαύσετε τα αποτελέσματα πολύ σύντομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επιμονή και η υπομονή σας θα σας οδηγήσουν σε μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς στον εργασιακό χώρο, γιατί δεν οδηγούν πουθενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα για να μην αφήσετε τη ρουτίνα να σας χαλάσει το κέφι. Φροντίστε να μάθετε να προσαρμόζεστε ευκολότερα για να μη σας τρομάζουν οι αλλαγές.

ΛΕΩΝ: Σήμερα θα σας απασχολήσει έντονα μια πρόταση που θα σας γίνει για μελλοντική συνεργασία. Σε σοβαρά θέματα χρειάζεται να δραστηριοποιηθείτε, αλλά μην είστε τόσο ενθουσιώδεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας και μην αφήνετε να απορροφά την ενέργειά σας η κοινωνική ζωή. Φανείτε πρωτότυποι στις ιδέες σας και κάντε συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν.

ΖΥΓΟΣ: Προτιμήστε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, αντί να μείνετε μέσα και να πλήξετε. Πριν οι άλλοι ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, αποφύγετε να αποκαλύψετε τα πραγματικά κίνητρα των πράξεών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε έργα και μη μένετε μόνο στα λόγια, αν νομίζετε ότι οι άλλοι σάς αγνοούν. Με σοβαρές και μετρημένες κινήσεις θα πετύχετε την εκτίμηση και την εύνοια των συνεργατών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασκοπες παρεξηγήσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα και δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Το οικογενειακό περιβάλλον είναι αυτό που θα σας στηρίξει την κατάλληλη στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατήστε τη στρατηγική σας, αλλά αλλάξτε πολιτική για να κερδίσετε ό,τι επιθυμείτε. Πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και να είστε σίγουροι πως θα εκτιμηθεί από τον περίγυρό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι επαγγελματικές εξελίξεις θα είναι πολύ ενθαρρυντικές για τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Ανταποκριθείτε θετικά και με αγάπη στα συναισθήματα ενός δικού σας προσώπου.

ΙΧΘΥΕΣ: Αυξάνονται οι ευαισθησίες σας και γίνεστε πιο συναισθηματικοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εχετε ανάγκη την παρουσία τους για να νιώσετε καλά και το ίδιο ισχύει και γι’ αυτά.

newsbreak.gr