Τα Οινόφυτα μίλησαν… και πάλι Δήμαρχος ο Βασίλης Περγάλιας!

Τα Οινόφυτα μίλησαν σε μια εκπληκτική σε όγκο και πάθος συγκέντρωση, την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, επιβεβαιώνοντας την καθολική στήριξή τους στον νυν Δήμαρχο Βασίλη Περγάλια για νέα, τρίτη θητεία.

Ο Βασίλη Περγάλιας με μια δυναμική ομιλία έδωσε απαντήσεις σε όσους μάταια προσπαθού, χωρίς επιχειρήματα, να αφήσουν σκιές στην εικόνα της Δημοτικής Αρχής και να ψαρέψουν σε θολά νερά.

Άσκησε δριμεία κριτική στους πολιτικούς αντιπάλους για τις καταγγελίες περί απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους λέγοντας «Πήραν τις πιο πολλές αναθέσεις άτομα που βρίσκονται στο απέναντι ψηφοδέλτιο». Όλοι οι διαγωνισμοί αλλά και οι αναθέσεις που είναι ένα, απολύτως, νόμιμο μέσο διοίκησης έγιναν με διαφάνεια σε όλους όσους εκδήλωσαν ενδιαφέρον χωρίς να αδικήσουμε». Επεσήμανε ότι δεν ήρθαν τυχαία τα 101 εκατ. ευρώ στο Δήμο Τανάγρας, αλλά με οργανωμένη και μεθοδική δουλειά.

Αναφερόμενος στα Οινόφυτα έκανε λόγο για σημαντικά έργα υποδομής και στάθηκε περισσότερο  στο εμβληματικό έργο του κλειστού Θεάτρου στο Μέγαρο Λιάπη, ένα στολίδι για το δήμο και την ευρύτερη περιοχή, την ανακαίνιση του γηπέδου, την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Οινοφύτων για το οποίο γίνονται προσπάθειες να λειτουργεί και τα Σαββατοκύριακα και πολλά άλλα μικρά και μεγάλα έργα που αλλάξαν και βελτίωσαν τη ζωή των κατοίκων της περιοχής.

Ο κ. Περγάλιας κατήγγειλε τους πολιτικούς του αντιπάλους γιατί στο ψηφοδέλτιο τους έχουν μεταφέρει υποψηφίους από άλλες περιοχές σε άλλες κάτι που είναι ανέντιμο. Οι δικοί μας υποψήφιοι είναι όλοι από δω από τα Οινόφυτα όπως και σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας ζήτησε την στήριξη από τους συμπολίτες του λέγοντας «Δώστε μας δύναμη από την δύναμή σας. Θα σας την επιστρέψουμε με αγάπη για να συνεχίσουμε το έργο μας, να κάνουμε το δήμο μας πιο δυνατό πιο ισχυρό».

Ακολούθως, παρουσία τους υποψηφίους του στο Τοπικό Συμβούλιο αλλά και το Δημοτικό μέσα σε αποθέωση και δεκάδες πυροτεχνήματα να κάνουν τη νύχτα μέρα τον ουρανό των Οινοφύτων.

Στην προεκλογική ομιλία παρέστησαν οι πρώην Δήμαρχοι Δάβρης και Αγάθης, καθώς και οι Περιφερειακοί υποψήφιοι Γιώργος Βουγέσης,, Γιάννης Δλαβούρας και Γωγώ Καμπιώτου.