“Τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα-Ο Γιώργος Πατούλης λειτουργεί με μόνο γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανάπτυξη”

 

Ιδιαίτερα επικριτικός για τις διοικήσεις Σγουρού και Δούρου ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής Νίκος Πέππας, με το συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική με τον Γιώργο Πατούλη, κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος και την εκπομπή «Μαγκαζίνο ΣΚ» με την Ματίνα Ηρειώτου.

Κατά τη συνέντευξη μεταξύ άλλων ο Νίκος Πέππας ανέφερε:

«Καλούμαι να συμβάλλω με την αυτοδιοικητική μου εμπειρία από τις θέσεις του αντινομάρχη Ανατολικής Αττικής και αναπληρωτή Δημάρχου Διονύσου στο Συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» με τον Γιώργο Πατούλη.

Από το 2006 έχω διατελέσει σε θέσεις ευθύνης διοικητικού και οικονομικού τομέα και έχω διαχειριστεί κρίσεις με επιτυχία όπως τις φωτιές της Αν. Αττικής του 2009.

Οι διοικήσεις Σγουρού και Δούρου επί 14 σχεδόν χρόνια, δεν έχουν προσδώσει τίποτα στον τομέα της προσβασιμότητα για ΑΜΕΑ στην Ανατολική Αττική. Τα τελευταία έργα έγιναν επί ημερών μου και με Νομάρχη τον Λεωνίδα Κουρή.

Ο Γιώργος Πατούλης είναι ένας καταξιωμένος επιστήμονας και πετυχημένος αυτοδιοικητικός, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και λειτουργεί πάντα με μόνο γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανάπτυξη.

Τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα. Δεν είναι κακό κάποιος να έχει κομματική ταυτότητα. Στην αυτοδιοίκηση όμως δεν χωρούν οι κομματικές σημαίες.

Στόχος μας ή ένωση δυνάμεων και η πολυσυλλεκτικότητα.»

 

Γραφείο τύπου Νίκου Πέππα

Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Αν. Αττικής
“Νέα Αρχή για την Αττική – Γιώργος Πατούλης”

τ. Αντινομάρχη Ανατολικής Αττικής
πρώην αναπληρωτή Δημάρχου Διονύσου

https://nikospeppas.gr/