Τελικά ο έλεγχος νομιμότητας δεν φοβίζει ! Πανικοβάλει !

Για ακόμη μια φορά, η δημοτική αρχή του κ. Ρούσση πανηγυρίζει (αγγίζοντας τα όρια της γραφικότητας) για την έγκριση του προυπολογισμού του Λιμενικού Ταμείου Σκ. Ωρωπού , αφήνοντας να εννοηθεί ότι η παραταξή μας προσπαθεί να ”παρακωλήσει” το ανύπαρκτο έργο της, διότι ζητάμε να γίνει έλεγχος νομιμότητας σε αποφάσεις της.

Μας εγκαλεί διότι ζητάμε το αυτονόητο !

Μας εγκαλεί διότι ζητάμε την νομιμότητα στις πράξεις της !

Αναφέρει επίσης στο δελτίο τύπου η δημοτική αρχή του κ.Ρούσση ,ότι δεν την φοβίζει ο έλεγχος, αλλά αντίθετα τον αναζητούν (όπως γράφουν. Ίσως να είναι μαζί με τους επιβλέποντες μηχανικούς των έργων των οποίων οι φάκελοι των μελετών βρίσκονται σε κλειδωμένα γραφεία) για να γίνουν καλύτεροι !

Εάν λοιπόν δεν σας φοβίζει ο έλεγχος και τα αποτελέσματα του, ενημερώστε τους δημότες του Ωρωπού, για το πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης που πρόσφατα σας κοινοποιήθηκε .

-Εάν και σε ποιούς Προέδρους του Λιμενικού Ταμείου καταλογίζει ευθύνες;

-Ζητάει από τον Γεν.Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής να ασκήσει τις αρμοδιότητες του για πειθαρχικά παραπτώματα και σε ποιούς ;

– Αποστέλεται το πόρισμα στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών ; 

-Έχετε ενημερωθεί για άλλους προγραμματισμένους ελέγχους στο Λιμενικό Ταμείο ;

Σταματήστε επιτέλους κύριοι της δημοτικής αρχής να προσπαθείτε να μεταφέρετε τις ευθύνες για την ανυπαρξία σας, την κακοδιαχείριση και την αναποτελεσματικότητά σας, σε αυτούς που ασκούν τα καθήκοντα τους στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος και προσπαθείστε να είστε χρήσιμοι στον τόπο, αντί να ασχολείστε καθημερινά με ανούσια δελτία τύπου και πανηγυράκια !  

Γιασημάκης Γιώργος

Αρμυριώτης Γιώργος

Δέδες Πέτρος

Παπαγιάννης Γιώργος

Ράπτης Σπύρος 

Χατζηιωαννου Αγγελος