Τεράστια επιτυχία γνώρισε το Master Class  Ρυθμικής Γυμναστικής στον Αυλώνα που διοργάνωσε ο Α.Γ.Σ. Άλμα Ωρωπού

Τεράστια επιτυχία γνώρισε το Master Class  Ρυθμικής Γυμναστικής, το οποίο διοργάνωσε ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Άλμα Ωρωπού, το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιανουαρίου, στο κλειστό Γυμναστήριο του Αυλώνα.

Η λάμψη της συμμετοχής της Βαρβάρας Φίλιου, της  Neta Revkin από το Ισραήλ και της προπονήτριας Χριστίνας Αντάμοβα, προσέδωσε χρώμα  στην εκδήλωση.

Ο  Α.Γ. Σύλλογος Άλμα Ωρωπού είχε προσκαλέσει δύο από τις κορυφαίες, παγκοσμίως, αθλήτριες της Ρυθμικής γυμναστικής. Την Neta Rivkin  από το Ισραήλ, η οποία είναι τρείς φορές Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο 2008, στο Λονδίνο 2012 και στο Λονδίνο το 2016,  καθώς και με μετάλλια σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και την Ελληνίδα Βαρβάρα Φίλιου, δεκατρείς φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδας, 4η σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα, έκτη σε  Ευρωπαϊκό, Μεσογειονίκης και με μια συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η κα Χριστίνα Αντάμοβα, προπονήτρια του Συλλόγου, υπήρξε   Πρωταθλήτρια Γεωργίας και πρώην Σοβιετικής Ένωσης και έχει καταλάβει  την 4η   θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Αβάνα.

Ο Πρόεδρος του Α.Γ. Συλλόγου Άλμα Ωρωπού κ. Ευάγγελος Ανδρεδάκης, μετά την ολοκλήρωση του Master Class εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος για την πρόοδο και την αγωνιστική διάθεση την οποία επιδεικνύουν οι αθλήτριες του Συλλόγου, αλλά και από την αγάπη και το ζήλο που  επιδεικνύουν οι  προπονήτριες του Συλλόγου για την άνοδο του αθλήματος στην περιοχή του Δήμου Ωρωπού.

«Εμείς», ανέφερε, «θα συνεχίσουμε να δίνουμε καθημερινά τη μάχη, παρά τις όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται, για την άνοδο του αθλήματος και την ανάδειξη των αθλητών μας».

Δεν παρέλειψε δε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Ωρωπού,  ο οποίος  δίνει την δυνατότητα στον Α.Γ. Σύλλογο Άλμα Ωρωπού, να προσφέρει  το καλύτερο για τα παιδιά του Δήμου αλλά και  σε όλους όσους  στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.