Τεράστια επιτυχία είχε η κοπή της πίτας του Συλλόγου «Ενεργοί Πολίτες Δηλεσίου»

Τεράστια επιτυχία είχε η ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας, που διοργάνωσε ο σύλλογος «Ενεργοί Πολίτες Δηλεσίου», την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, στον πολυχώρο Atlantis στη Σκάλα Ωρωπού.

Δεκάδες ήταν οι φίλοι  από το Δήλεσι και άλλες περιοχές του Δήμου Τανάγρας, που κατέκλυσαν το χώρο για να στηρίξουν το έργο τους, που καθημερινά πασχίζουν για το καλό της Δημοτικής Ενότητάς τους.

Η  εκδήλωση άψογη οργανωτικά, με πολύ κέφι, χορό, από το παιδικό τμήμα και το τμήμα ενηλίκων, καλό φαγητό, πλούσια λαχειοφόρος σε έναν υπέροχο χώρο, ενθουσίασε όσους είχαν την ευκαιρία να παραστούν.

Την  πίτα ευλόγησε ο πανοσιολογιότατος π. Άγγελος, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους παριστάμενους.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Τσιφτσόπουλος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και αναφέρθηκε στους στόχους της νέας διοίκησης του συλλόγου. Ενώ ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Γρηγορόπουλος  έκανε τον απολογισμό της διοίκησης και αναφέρθηκε στις δράσεις των επόμενων μηνών.

Στην κοπή της πίτας παρέστησαν ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Μουλκιώτης, οι πολιτευτές Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ Λάμπρος Σκάρλας και ΚΚΕ Μαρία Διαματάρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Γιώργος Ντασιώτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Βουγέσης, οι Αντιδήμαρχοι Δηλεσίου Χριστίνα  Κουτρούμπα και Οινοφύτων Νίκος Βρατσιώτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δέσποινα Καρπούζου, Λουκία Αποστολίδη και Σπύρος Βρούβας, οι Πρόεδροι των Τ.Κ. Δηλεσίου Στέφανος Μπιμπίκος και Πλάκας Δηλεσίου Παναγιώτης Αποστόλου, η πρώην Πρόεδρος Τούλα Γραμματικού, ο Τοπικός Σύμβουλος Θωμάς Θωμάς, ο πρώην Αντιδήμαρχος Δηλεσίου Γιώργος Μούσιος, ο επιχειρηματίας και Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Οινοφύτων Δημήτρης Δάβρης, ο επιχειρηματίας Διονύσιος Γεράσιμος Φανός, πρόεδροι συλλόγων και φορέων.