Τζένη Μπαλατσινού: Φωτογραφίζεται εντυπωσιακή στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης

Φορώντας ένα υπέροχο μαύρο silk dress και αφήνοντας τα καλλίγραμμα πόδια της να φανούν διακριτικά, η Τζένη Μπαλατσινού φωτογραφήθηκε την Παρασκευή για ένα νέο project από την Κατερίνα Τσατσάνη.

Αν και στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της η Τζένη δεν έχει αλλάξει πολύ και δείχνει ήρεμη και ευτυχισμένη. Η φωτογράφιση, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε για ένα coffee table book για φιλανθρωπικό σκοπό και γι αυτό η μέλλουσα μαμά εξέφρασε λίγο αργότερα την ευγνωμοσύνη της και τις ευχαριστίες της στην δημιουργική ομάδα για την πρωτοβουλία και το αποτέλεσμα. Στα stories της στο Instagram ανέφερε χαρακτηριστικά: «Νιώθω ευγνώμων που δούλεψα για πολλά χρόνια με ταλαντούχους και δημιουργικούς ανθρώπους στο χώρο της μόδας. Όταν συναντιόμαστε, σπάνια πλέον… για κάποιο λόγο, νιώθω ευτυχής. Thank you, Κατερίνα Τσατσάνη».

Στα τέλη του Δεκέμβρη, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας περιμένουν το μωράκι τους, ένα αγοράκι. Μέχρι τότε αμφότεροι δεν σταματούν καθημερινά να εργάζονται και να είναι παρόντες σε πολλές ενέργειες.

Το διαβάσαμε στο protothema