Τζορτζ Κλούνεϊ: Η Αμάλ έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στον νομικό κόσμο

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποκάλυψε ότι η σύζυγός του, Αμάλ, έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, στον νομικό κόσμο στον οποίο κινείται, ως δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Με αφορμή τις καταγγελίες για τον παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν και το φαινόμενο-ντόμινο που ακολούθησε, με ανάλογες αποκαλύψεις σε όλο τον κόσμο, τόνισε ότι πρόκειται για φαινόμενο που δεν περιορίζεται στον χώρο του θεάματος, αλλά υπάρχει παντού. «Ολο αυτό πρέπει να σταματήσει», τόνισε σύμφωνα με την Telegraph.

«Η σύζυγός μου λέει ότι έχει αντιμετωπίσει ακριβώς τις ίδιες καταστάσεις στον νομικό κόσμο. Οπότε υπάρχει παντού, πρέπει να αντιμετωπιστεί ως πρόβλημα όλων μας», επεσήμανε. «Η σύζυγός μου είναι πολύ έξυπνη, συγκροτημένη, επιτυχημένη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μου είπε: ”Εχουν υπάρξει φορές στη ζωή μου, στην νομική κοινότητα, που αναγκάστηκα να πω σε κάποιον να το κόψει”. Οπότε συμβαίνει παντού».

Ο ηθοποιός δεν έδωσε διευκρινίσεις για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει βιώσει η Αμάλ Κλούνεϊ.

Σε ό,τι αφορά τον Γουάινσταϊν, δήλωσε ότι θα πάρει αυτό που του αξίζει και πρόσθεσε ότι άλλα άτομα της βιομηχανίας του θεάματος τον βοηθούσαν. «Θέλω να ξέρω ποιος πήγαινε γυναίκες σε δωμάτια ξενοδοχείων και τις άφησε εκεί για τον Χάρβεϊ. Θέλω να ξέρω ποιος το έκανε αυτό», τόνισε.