Τζόυς Ευείδη: Τα παρασκήνια των παραστάσεων δεν είναι ποτέ ήσυχα

Με αφορμή το άδοξο τέλος της παράστασης Πετάει – Πετάει μετά το επεισόδιο ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου, η Τζόυς Ευείδη αποκάλυψε πως τα παρασκήνια των παραστάσεων δεν είναι ποτέ ήσυχα.

«Οι ωραίες ατμόσφαιρες είναι κάτι πάρα πολύ σχετικό. Εγώ λίγο ξερνάω αν ακούω αχ είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι στα καμαρίνια και τι ωραία που αγαπιόμαστε. Σε όλα τα καμαρίνια μια σφαγή έχει γίνει στάνταρ. Κάνουμε μια δουλειά που διαχειριζόμαστε τον εαυτό μας, τα μέσα μας, την αντίληψή μας για τη δουλειά. Αυτό όλο σε συνδυασμό με τον άλλο άνθρωπο που είναι τελείως διαφορετικός. Αν αρχίσεις και είσαι επιθετικός, δεν θα βγάλεις τίποτα. Εγώ πιστεύω ότι το καλό καμαρίνι το κάνει ο επαγγελματίας μόνο.

Δεν έχω σφαχτεί, αλλά έχω μαλώσει. Και θα σου πω και με ποιον. Με τον Τόνυ Άντονυ. Δυστυχώς ο καημένος πέθανε, ταλαιπωρήθηκε κιόλας. Αλλά όμως δεν φτάσαμε στα χέρια, δεν παίξαμε μπούφλες» είπε η ηθοποιός, η οποία πρόσφατα είχε μιλήσει και για τον τσακωμό της με τον συμπρωταγωνιστή της στο θέατρο Παντελή Καναράκη, που όμως δεν ήταν για θέματα που αφορούσαν στο θέατρο.

«Με τον Παντελή Καναράκη δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ για τη δουλειά, για άσχετους λόγους ήταν. Για μια βλακεία άσχετη που αυτός είναι εκείνη την ώρα με το μάτι γυρισμένο και μου κάνει μια επίθεση και τα παίρνω κι εγώ και του κάνω άλλη μία. Και μετά το ξεχνάμε και τραλαλα…».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα και στη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ λέγοντας:

«Το παιδί κι αυτό την ευκαιρία του θέλει. Ελπίζω να του κάτσει, να είναι τυχερός και να την αγαπάει πάρα πολύ αυτή τη δουλειά, η οποία αν δεν την αγαπάς πάρα πολύ και δεν σκίζεσαι στην πρόβα, στο διάβασμα και γενικώς με αποτέλεσμα να κάνεις όλη σου τη ζωή σμπαράλια για να σου τσουλάει η δουλειά, δεν πας μπροστά. Για μένα πάντα το θέμα ήταν η διάρκεια, όχι μόνο για τους άσχετους, αλλά και για τους επαγγελματίες.»

zappit