Τηλεφωνική παρέμβαση Χρυσοχοΐδη στο Happy Day. Μεγάλη ένταση!

Απίστευτη ένταση επικράτησε στον αέρα της εκπομπής Happy Day όταν ο πρώην υπουργός δημόσιας τάξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παρενέβη τηλεφωνικώς, με αφορμή σχόλιο που ειπώθηκε στον αέρα σχετικά με πρώην υπουργό με τρεις συζύγους που φυλάσσονται από αστυνομικούς.

«Είπατε κυρία Τσιμτσιλή, με απαράδεκτο τρόπο πρέπει να σας πω: «Ρωτήστε να μάθετε ποιος είχε τρεις συζύγους».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, τον διέκοψε ανεβάζοντας περισσότερο τους τόνους, λέγοντας: «Καταρχήν, δεν μου αρέσει ο χαρακτηρισμός, δεν τον αποδέχομαι και σας τον επιστρέφω. Όταν ακούγεται μια είδηση, μένουμε στην ουσία της είδησης. Δεν νομίζω να με χαρακτηρίζει η αγένεια ή ο απαράδεκτος τρόπος. Εγώ δεν λογοδοτώ στον ελληνικό λαό κύριε Χρυσοχοΐδη, λογοδοτώ στον σύζυγό μου και τον εργοδότη μου».

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πήρε εκ νέου τον λόγο και φανερά εκνευρισμένος απάντησε ως εξής: «Αφήστε αυτόν τον τρόπο δημοσιογραφίας σας παρακαλώ πολύ. Πάμε επί της ουσίας. Ως πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης, ως ένας πολιτικός που έδωσα και τη ζωή μου ακόμα -ζω με δανεική ζωή από κάποιον συνεργάτη μου και φίλο μου, επιχείρησαν δύο φορές να με εκτελέσουν- νομίζω ότι την ώρα που έχω ανάγκη από αυτή την ασφάλεια, τη δικαιούμαι και τη δικαιούμαι νόμιμα. Όπως υπηρέτησα τη Δημοκρατία, έτσι κι αυτή έχει ένα χρέος απέναντί μου, τίποτε παραπάνω.

Όσον αφορά γι’ αυτό που ακούστηκε για έναν υπουργό με τρεις συζύγους. Δεν το διαψεύδω απλώς, το απορρίπτω ως ένα απαράδεκτο επιχείρημα»!

Μετά το τέλος της τηλεφωνικής επικοινωνίας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξακολουθούσε να είναι αναστατωμένη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Συγχωρούμε το προσβλητικό του ύφος λόγω της συναισθηματικής του φόρτισης. Κι εγώ είμαι μια γυναίκα 7,5 μηνών και ταράζομαι κι έχω ταχυκαρδία αυτή τη στιγμή, για να στο πω κι έτσι. Να λαϊκίσω κι εγώ»;