Την παραίτηση του Δημάρχου Ωρωπού ζητά η “ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”

5.6.2016

Την παραίτηση του Δημάρχου Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση ζητά η Δημοτική Παράταξη του κ. Γ. Γιασημάκη “ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”, μετά από τη δημοσιοποίηση της απόφασης του Δ΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, η οποία τελεσιδίκησε στις 31.05.2016 στο Ζ΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο  Αθηνών σχετικά με τις παράνομες χωματερές Συκαμίνου.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της η Δημοτική Παράταξη “Δυναμική Πολιτεία” αναφέρει:

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ  

 

        Ο  ΣΙΩΠΩΝ  ΔΟΚΕΙ  ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ

Μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης του Δ΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, η οποία τελεσιδίκησε στις 31.05.2016 στο Ζ΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο  Αθηνών σχετικά με τις παράνομες χωματερές Συκαμίνου, πλέον δεν έχει κανείς δικαίωμα στη σιωπή .

Σε τόσο σημαντικά θέματα που αφορούν στο μέλλον των παιδιών μας, στην υγεία των κατοίκων ,στην ρύπανση του περιβάλλοντος και στο μέλλον του τόπου μας δεν έχουμε δικαίωμα να σιωπούμε .

Η σιωπή είναι βολική  αλλά γνήσια ανήθικη σε τέτοιες στιγμές .

 Παραμένοντας πιστοί στις αξίες και τις αρχές μας , συνεπείς σε όσα έχουμε πει από την πρώτη στιγμή  έως σήμερα, ζητάμε :

  1. Την παραίτηση του Δημάρχου Ωρωπού Θωμά Ρούσση , διότι πλέον δεν υπάρχει η ηθική και πολιτική νομιμοποίηση ώστε να συνεχίσει να είναι Δήμαρχος Ωρωπού, έχοντας καταδικαστεί για πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, προξενώντας ρύπανση στο περιβάλλον με τοξικά απόβλητα, σύμφωνα με την δικαστική απόφαση .
  2. Την εφαρμογή των  όσων προβλέπει ο νόμος για την άμεση απομάκρυνση των αποβλήτων και αποκατάσταση των παράνομων  χωματερών  Συκαμίνου .
  1. Την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Ωρωπού για να τοποθετηθεί το σύνολο των μελών του .

Ο  ΣΙΩΠΩΝ   ΔΟΚΕΙ   ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ

Για   την      ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Γιώργος   Γιασημάκης

Γιώργος   Αρμυριώτης

Άγγελος  Χατζηιωάννου

Πέτρος     Δέδες

Σπύρος   Ράπτης