Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο νεοσύστατος Εμπορικός Σύλλογος Χαλκουτσίου

Την  Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, ο νεοσύστατος Εμπορικός Σύλλογος Χαλκουτσίου, στον πολυχώρο Διεθνές, με την ευλογία του πατέρα Τιμόθεου.

Η εκδήλωση, που είχε άρτια διοργάνωση, στέφθηκε με  απόλυτη επιτυχία,  καθώς είχε μεγάλη ανταπόκριση από τον πολιτικό κόσμο, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον εμπορικό κόσμο του Δήμου Ωρωπού.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκουτσίου, κ. Αδ. Δάβρης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι επαγγελματίες του Χαλκουτσίου  μέχρι να καρποφορήσουν οι προσπάθειές τους για την επανασύσταση του συλλόγου. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «πλέον είμαστε μία γροθιά και μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα καταφέραμε τόσα πολλά μικρά αλλά σημαντικά βήματα!».

Τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος Ωρωπού κ. Ανδρέας Γαζβινιάν, ο οποίος τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα για την πολύχρονη προσφορά του στον Εμπορικό Σύλλογο της περιοχής , την επανασύσταση του αλλά και την συμμετοχή του στα κοινά.

Ο κ. Γαζβινιάν, ιδιαίτερα συγκινημένος, παρέλαβε την πλακέτα λέγοντας ότι η προσπάθεια της επανασύστασης του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκουτσίου ανοίγει  μια  νέα σελίδα για την επιχειρηματικότητα στην περιοχή. Ξαναφέρνει την ελπίδα ώστε το Χαλκούτσι να μετατραπεί σε εμπορικό κέντρο του Δήμου Ωρωπού, ενώ ευχήθηκε σε όλους η νέα  χρονιά να τους φέρει επαγγελματικές  επιτυχίες σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη για την οικονομία.

Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η παρουσία στην εκδήλωση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Βλάχου και της  κας Γ. Μαρτίνου, καθώς και του Περιφερειακού  Συμβούλου κ. Π. Κοροβέση.

Επίσης παρέστησαν ο Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Δήμαρχος Ωρωπού κ. Γ. Οικονομάκος, ο Επικεφαλής της Δυναμικής Πολιτείας κ. Γ. Γιασημάκης και ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Αγ. Χατζηιωάννου, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Γ. Λιθαδιώτης, ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Σ.Ω. κ. Γ. Δάβρης, ο Δημοτικοί Σύμβουλοι  κ. Χρ. Τσεκρετζής και Π. Πέππας,  ο Λιμενάρχης Ωρωπού κ. Εμ.  Μηγιάκης, ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκουτσίου κ. Εμ. Σούτσος , ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωρωπού κ. Θ. Γιουρούκος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού κ. Γ. Παναγόπουλος και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Χαλκουτσίου κα Άννα Φαρμακίδου- Οικονομάκου, όπως και ο Πρόεδρος των ΚΑΠΗ Χαλκουτσίου.

Στους χαιρετισμούς τους, αναφέρθηκαν με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την επανασύνδεση του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκουτσίου, ευχήθηκαν καλή δουλειά σε όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής και έκοψαν κι από ένα κομμάτι από την Πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Ο κ. Αδ. Δάβρης ευχαρίστησε όλους για τις ευχές που έδωσαν και την αγκαλιά που άνοιξαν για τον νέο Εμπορικό Σύλλογο Χαλκουτσίου, ενώ εξέφρασε την μεγάλη  τιμή που ένιωσε από την ανταπόκριση του κ. Γ. Βλάχου και της κας Γ. Μαρτίνου, στην πρόσκληση του για να παραστούν στην κοπή της πίτας.