Τη Βασιλόπιτά του έκοψε ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέας Πολιτείας Ωρωπού

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε,  στα γραφεία του, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέας Πολιτείας  Ωρωπού.

Σε μια ζεστή εκδήλωση, που απέπνεε  την οικογενειακή ατμόσφαιρα,  την σύμπνοια  και την ανιδιοτελή προσφορά των μελών του συλλόγου, για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων της Νέας Πολιτείας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηλίας Κουρούσης, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία σε όλους τους παριστάμενους, ανέφερε ότι «στόχος του Συλλόγου είναι η επίλυση των τοπικών προβλημάτων και η ανάπτυξη της περιοχής».

Στην κοπή της πίτας παρέστησαν ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γ. Βλάχος, η πρώην Βουλευτής Ι. Στεργίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στ. Κοροβέσης, οι πρώην Δήμαρχοι  Θ. Ρούσσης και Γ. Οικονομάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρ. Τρομπούκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ευ. Ηλιάσκος, ο Επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Δημιουργίας» Δ. Καμπιώτης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Βελτανιώτης,  Στ. Δάβρης, Δ. Τοτόμη, Φ. Χρυσούλας,  Αν. Δέδες, Β. Μπιλίρης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας  Χαλκουτσίου Γ. Λιθαδιώτης ο Τοπικός Σύμβουλός Σκάλας Δ. Ελευθέρας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού και Δημοτικός Σύμβουλος Κ. Λίτσας, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Μπουλέκος, ο πρώην Αντιδήμαρχος Χρ. Τσεκρεζής πρόεδροι συλλόγων και μέλη και φίλοι  του Συλλόγου.

Μετά την κοπή της πίτας οι κυρίες του Συλλόγου είχαν ετοιμάσει μια μίνι δεξίωση με   πλούσιο μπουφέ που περιελάμβανε εδέσματα και γλυκίσματα, άφθονο τσίπουρο και καφέ.