Τη λαϊκή αγορά Σκάλας Ωρωπού επισκέφθηκε ο Γ. Οικονομάκος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τη  λαϊκή αγορά, στη Σκάλα Ωρωπού, επισκέφτηκε, το Σάββατο 9 Μαρτίου, ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική» και πρώην Δήμαρχος Ωρωπού Γιάννης Οικονομάκος.

Τόσο οι  παραγωγοί όσο και οι καταναλωτές ήταν ιδιαίτερα εγκάρδιοι και φιλικοί με τον Γ. Οικονομάκο,  στον οποίο δήλωσαν την στήριξή τους στο νέο εκλογικό αγώνα του για την Περιφέρεια Αττικής.

Ο Γ. Οικονομάκος συνομίλησε με τους παραγωγούς και εμπόρους, οι οποίοι του εξέφρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει  ο κλάδος τους. Επίσης κουβέντιασε και με  τους καταναλωτές οι οποίοι με τη σειρά τους του ανέφεραν ότι οι τιμές στη λαϊκή είναι μεν ικανοποιητικές και η ποιότητα των προϊόντων πολύ καλή,  αλλά η οικονομική κρίση και οι μειώσεις των συντάξεων δεν τους επιτρέπουν περιττά έξοδα, οπότε πάντα ψωνίζουν τα άκρως απαραίτητα.

Από την πλευρά του ο Γ. Οικονομάκος τους ευχαρίστησε για τη στήριξή τους στην εκλογική μάχη που δίνει στις επικείμενες Περιφερειακές εκλογές, του Μαΐου και τους διαβεβαίωσε ότι θα μεταφέρει στον Γ. Πατούλη τα αιτήματά τους, ώστε να συμβάλει και η Περιφέρεια στην προώθησή και στην επίλυσή τους από την κυβέρνηση.