Τιμητική βράβευση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για τη στήριξη του στον αθλητισμό

1

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τιμητική βράβευση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για τη στήριξη του στον αθλητισμό, στο πλαίσιο της διοργάνωσης Open Championship στο άθλημα kick boxing, στο Περιστέρι

Γ. Πατούλης: « Θα επενδύσουμε σε υποδομές και προγράμματα προκειμένου να γίνει η Αττική το εφαλτήριο για να διαδοθούν οι αξίες του αθλητισμού σε όλα τα νέα παιδιά»

O υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στην έναρξη της διεθνούς διοργάνωσης Open Championship στο άθλημα kick boxing, που διοργανώθηκε στο ολυμπιακό κέντρο πυγμαχίας «Γ. Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον κ. Πατούλη για τη διαχρονική στήριξή του στον αθλητισμό και τις πρωτοβουλίες και δράσεις που έχει αναλάβει για τη διάδοση του ευ αγωνίζεσθαι.

Την απονομή έκανε ο διοργανωτής του open championship Δ. Κατσιάρας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο δυτικό τομέα Δ. Καλογερόπουλος καθώς και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος δυτικού τομέα Αθηνών με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» του Γ. Πατούλη,  Ιωάννης Παναγιώτης Τόλης.

Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμητική βράβευση και τους συνεχάρη για την άρτια διοργάνωση.

Σε δηλώσεις του επισήμανε:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους διοργανωτές για την τιμητική βράβευση και να συγχαρώ όλους τους αθλητές που συμμετέχουν αλλά και να τους ευχηθώ πάντα επιτυχίες.

Στη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που διανύει η χώρα μας, η επένδυση στα αγαθά του αθλητισμού και στις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι είναι μονόδρομος. Θα επενδύσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Προτεραιότητά μας είναι να γίνει η Αττική το εφαλτήριο για να διαδοθούν οι αξίες του αθλητισμού, μέσα από προγράμματα και υποδομές που θα παρέχουν ένα σύγχρονο περιβάλλον στα παιδιά μας, που θέλουν να μυηθούν στις αξίες του αθλητισμού και να ασκήσουν νου και σώμα».