Τι θα συμβαίνει πλέον αν ποστάρεις κάτι στο Facebook και γίνεται viral

Τι αποφάσισε ο κολοσσός των social media

Είναι ωραίο να γίνονται όσα ποστάρεις να γίνονται viral αλλά για το Facebook τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Κι αυτό γιατί θεωρεί τα συνεχόμενα viral posts… ύποπτα. Τι αποφάσισε λοιπόν να κάνει από εδώ και πέρα; Να επιβεβαιώνει τα πρόσωπα.

Πιο απλά το Facebook θα απαιτεί πλέον από τους χρήστες που γίνονται viral να επαληθεύουν την ταυτότητα τους. Με αυτό το χαρακτηριστικό το Facebook θέλει να διασφαλίσει ότι οι χρήστες βλέπουν αυθεντικές αναρτήσεις από ανθρώπους αντί από bots ή χρήστες που κρύβουν την ταυτότητα τους. Να υπενθυμίσουμε ότι το Facebook πριν δύο χρόνια ζήτησε από τις σελίδες με μεγάλη απήχηση να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα και την τοποθεσία τους.

Το Facebook προσπαθεί μέσα από αυτόν τον τρόπο να κάνει τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν την πραγματική τους ταυτόχρονα ενώ ταυτόχρονα θέλει να σταματήσει την παραπληροφόρηση. Αν οι δημοσιεύσεις σου γίνονται συνέχεια viral δε χρειάζεται να ανησυχείς απλώς ενδεχομένως να σου έρθει σύντομα ένα mail για να επιβεβαιώσεις την ταυτότητά σου!