Τον Άγιο Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο γιορτάζουν τα Νέα Παλάτια Ωρωπού

Τον πολιούχο τους Άγιο Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο γιορτάζουν τα Νέα Παλάτια Ωρωπού, με κάθε θρησκευτική λαμπρότητα.

Χθες, το απόγευμα 22 Απριλίου, τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας, στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου , που κοσμεί τα Νέα Παλάτια Ωρωπού.

Ακολούθησε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Γεωργίου στους δρόμους των Νέων Παλατίων παρουσία του Αντιδημάρχου Καπανδριτίου κ. Δημήτρη Βελτανιώτη, του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Μιχάλη Τόλια, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Χρήστου Τσεκρεζή, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Νεών Παλατίων κ. Θεοφάνη Καζαμία, του υποψήφιου Δημάρχου Ωρωπού κ. Διονύση Καμπιώτη και πλήθος πιστών.

Την λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας συνόδευσαν η Φιλαρμονική της Κ.Ε.Δ.Ω. και μέλη του Χορευτικού  του Πολιτιστικού και Πνευματικού Ομίλου Νέων Παλατίων με παραδοσιακές ενδυμασίες.

Σήμερα, το πρωί της Δευτέρας 23 Απριλίου, θα τελεστή  ο Όρθρος και η Ιερά Θεία λειτουργία, το  απόγευμα η Παράκληση του Αγίου, ενώ στις 18.30, στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στα Ν. Παλάτια Ωρωπού θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, ο Χορός του Αγίου Γεωργίου από τον Πολιτιστικό & Πνευματικό Όμιλο Νέων Παλατίων.