Τον πονούσε το αυτί του αλλά αυτό που βρήκε μέσα ήταν το απόλυτο σοκ

Μια κατσαρίδα βρέθηκε στο αυτί ενός άνδρα από τη Νέα Ζηλανδία ο οποίος επί τρεις ολόκληρες μέρες είχε σοβαρές ενοχλήσεις σε σημείο να μη μπορεί να ακούσει.

Ο λόγος για τον Ζέιν Γουέντινγκ που προφανώς δεν υποπτεύθηκε ότι οι πόνοι οφείλονταν σε έντομο αλλά πιθανότατα σε νερό που είχε εγκλωβιστεί στο αυτί του. Ο Γουέντινγκ είχε πάει για μπάνιο σε πισίνα το πρωί της Παρασκευής και αποκοιμήθηκε σε κοντινό καναπέ εκείνο το βράδυ. Ξύπνησε με ένα βουλωμένο αυτί και ένιωθε πως κάτι κινούνταν μέσα σε αυτό.

Το Σάββατο, άρχισε να παίρνει αντιβιοτικά και ο γιατρός του είπε να στεγνώσει το σημείο με πιστολάκι. Εάν συνέχιζε να αισθάνεται το πρόβλημα θα έπρεπε να ζητήσει εκ νέου βοήθεια.

«Αμέσως μετά από αυτό, ένιωσα πολύ χειρότερα», είπε ο Γουέντινγκ που σχεδόν έχασε την ακοή του στο ένα αυτί και δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Τη Δευτέρα, αναγκάστηκε να κλείσει ραντεβού με γιατρό προκειμένου να εξεταστεί ενδελεχώς.

«Κυριολεκτικά τη στιγμή που κοίταξε, είπε, “Θεέ μου… Νομίζω ότι έχεις ένα έντομο στο αυτί σου”. Χρειάστηκαν λίγα λεπτά, μια συσκευή αναρρόφησης και τσιμπιδάκια για να τραβήξουν τη νεκρή πλέον κατσαρίδα από το αυτί του. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο γιατρός δεν είχε ξαναβγάλει ποτέ έντομο από αυτί ανθρώπου.