Τοποθέτηση απαγορευτικών πινακίδων κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων (Ρ-23)

Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου τοποθετήθηκαν από την Π.Ε. Βοιωτίας οι απαγορευτικές πινακίδες για τα βαρέα οχήματα στο οδικό δίκτυο του νομού μας, σύμφωνα με το νόμο 4388 (ΦΕΚ 93Α΄/2705/2016)

Οι πινακίδες τοποθετήθηκαν στα σημεία:

1.Πύλη – όρια Νομού προς Φυλή.(τεμάχια 4) (στην είσοδο της Πύλης, στον Κόμβο Σκούρτων, και στα όρια Νομού προς Φυλή).

2.Οινόη – Σκούρτα – Στεφάνη – Τιτάνας όρια Νομού προς Μαγούλα.(τεμάχια 4) (Στον κόμβο Οινόης – Οινοφύτων, στον Κόμβο Σκούρτων και στα όρια Νομού προς Μαγούλα).

3.Κόμβος γήπεδο Θήβας – όρια Νομού προς Ερυθρές ( τεμάχια 4)

4.Θήβα – Λιβαδειά (τεμάχια 8)

5.Από κόμβο – Κ2 – περιφερειακού Λιβαδειάς – (Άγιος Ιωάννης) – όρια Νομού προς Αμφίκλεια – Λαμία (τεμάχια 4)

6.Θήβα – Ριτσώνα – όρια Νομού (τεμάχια 4)

7.Σχηματάρι – όρια Νομού προς Βαθύ – Χαλκίδα (παλαιά χάραξη)          ( τεμάχια 2)

Ενημερώνουμε  τους επαγγελματίες οδικών Μεταφορών της Π.Ε. Βοιωτίας, ότι σύμφωνα με Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 2481/Β΄/11-08-2016) χορηγούνται από το αρμόδιο Υπουργείο άδειες διέλευσης στο παράπλευρο οδικό δίκτυο.

Στα Δερβενοχώρια βρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης  Π. Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, κατά την τοποθέτησή τους  μαζί με τον Αντιδήμαρχο Δερβενοχωρίων  και τοπικούς φορείς.

«Σήμερα ικανοποιήθηκε ένα χρόνιο αίτημα των πολιτών.

Εμείς ως Περιφερειακή Αρχή, ακούμε με προσοχή τους συμπολίτες μας, καταγράφουμε τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους και συνεχίζουμε κάνοντας πράξη τη δέσμευσή μας ,φροντίζουμε για την ασφάλεια του οδικού δικτύου της Βοιωτίας» τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.