Τούρκος ποδοσφαιριστής ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον 5χρονο γιο του-«Δεν τον αγαπούσα»

Ο ποδοσφαιριστής ομολόγησε το έγκλημα 11 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού 

Σοκ προκαλεί η ομολογία Τούρκου ποδοσφαιριστή ότι δολοφόνησε τον 5χρονο γιο του, μέσα στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν το παιδί.

Ο Τζεβχέρ Τοκτάς, παίκτης της Μπούρσα Γιλντιρίμσπορ πήγε σε αστυνομικό τμήμα στην Προύσα και ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον γιο του, 11 ημέρες αφότου οι αρχές είχαν αποδώσει τον θάνατο του παιδιού σε αναπνευστικές δυσκολίες, χωρίς να τον υποψιαστούν.

Στις 23 Απριλίου ο Τοκτάς- που είχε παίξει στο παρελθόν στην Super Lig, την πρώτη κατηγορία του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στην Τουρκία- μετέφερε τον γιο του στο νοσοκομείο. Το παιδί είχε υψηλό πυρετό και βήχα. Οι γιατροί έθεσαν αμέσως πατέρα και γιο σε καραντίνα, καθώς ο 5χρονος εμφάνιζε συμπτώματα του κορωνοϊού.   Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Τοκτάς κάλεσε τους γιατρούς στο δωμάτιο και τους είπε ότι το παιδί δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Το μετέφεραν εσπευσμένα στη μονάδα εντατικής θεραπείας, αλλά μέσα σε 2 ώρες το παιδί κατέληξε, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ που επικαλείται η Daily Sabah.

Έντεκα ημέρες αργότερα, ο Τοκτάς πήγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και ομολόγησε ότι ο ίδιος δολοφόνησε τον γιο του. Στην κατάθεσή του στην αστυνομία περιέγραψε πώς προκάλεσε ασφυξία στο παιδί, με ένα μαξιλάρι, όταν έμειναν μόνοι τους στο δωμάτιο του νοσοκομείου.   «Πίεσα ένα μαξιλάρι πάνω στον γιο μου, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα. Για 15 λεπτά, πίεζα το μαξιλάρι χωρίς να το σηκώνω. Ο γιος μου πάλευε. Όταν σταμάτησε να κινείται, σήκωσα το μαξιλάρι. Μετά, φώναξα τους γιατρούς για να διώξω τις υποψίες από πάνω μου», κατέθεσε περιγράφοντας τη δολοφονία.

Όταν ρωτήθηκε για το κίνητρό του, είπε ότι σκότωσε τον γιο του επειδή δεν τον αγαπούσε. «Ποτέ δεν αγάπησα τον γιο μου, από τη στιγμή που γεννήθηκε. Δεν ξέρω γιατί δεν τον αγαπούσα. Ο μόνος λόγος που τον σκότωσα εκείνη την ημέρα ήταν αυτός. Δεν έχω ψυχολογικά προβλήματα», είπε ο ποδοσφαιριστής. Ο Τοκτάς συνελήφθη και είναι αντιμέτωπος με ισόβια, ενώ οι αρχές διέταξαν την εκταφή του γιου του, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία.

Πηγή: www.lifo.gr