Το «ΑΛΜΑ ΩΡΩΠΟΥ» βράβευσε την πρωταθλήτρια Ελλάδας στη Ρυθμική Γυμναστική Βαρβάρα Φίλιου

Την πρωταθλήτρια Ελλάδας στη Ρυθμική Γυμναστική Βαρβάρα Φίλιου τίμησε την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου ο Αθλητικός-Γυμναστικός Σύλλογος «Άλμα Ωρωπού», για την προσφορά της στο άθλημα.

Η Βαρβάρα Φίλιου βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Κλειστό Γυμναστήριο Αυλώνα για να παρουσιάσει στις αθλήτριες του Άλματος Ωρωπού ένα μικρό δείγμα από τις ικανότητες της στη Ρυθμική Γυμναστική.

Αν και βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μάγεψε με την πλαστικότητα των κινήσεών της και έδειξε πολλά από τα μυστικά του αθλήματος στις νέες αθλήτριες με τη μπάλα, τις κορύνες και το στεφάνι. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να μιλήσει στα παιδιά για το άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής, να προτρέψει τους γονείς να στηρίξουν τα παιδιά τους στο άθλημα αλλά και να θυμηθεί πως πριν από δεκατέσσερα χρόνια ξεκίνησε το άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής.

Η διαδρομή της υπήρξε σπουδαία και τίμησε τη γαλανόλευκη, καθώς αναδείχθηκε δεκατέσσερις φορές πανελληνιονίκης, πρωταθλήτρια Ευρώπης, Παγκόσμια πρωταθλήτρια και Μεσογειονίκης. Αποκορύφωμα της καριέρας της υπήρξε η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας.

Την Βαρβάρα Φίλιου την συνδέουν άρρηκτες σχέσεις με την κα Χριστίνα Αντάμοβα η οποία υπήρξε η πρώτη της προπονήτρια και σήμερα προπονεί τις αθλήτριες του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου « Άλμα Ωρωπού» ευελπιστώντας να χαρεί και άλλες πρωταθλήτριες και γιατί όχι και Ολυμπιονίκες στο μέλλον.

Μετά το τέλος της βράβευσης οι μικρές αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.