Το βίντεο της πράσινης ΚΑΕ για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

του Ανδρέα Κάτσενου, Δημοσιογράφου

Λένε ότι οι μεγάλοι αυτού του κόσμου μένουν στην αιωνιότητα για να δείχνουν το δρόμο στους επόμενους.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος είναι ένας από αυτούς.

Αυτοδημιούργητος με ιδέες, ήθος, μεθοδικότητα και απόλυτο επαγγελματισμό άγγιξε την κορυφή. Ως  επιχειρηματίας αλλά και ως Παναθηναϊκός. Έγινε ο εμβληματικός ηγέτης της Παναθηναϊκής Ιδέας. Πάνω στα δικά του βήματα οφείλουν οι επόμενοι να πορευτούν.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα μείνει  Αθάνατος. Αθάνατος  στη σκέψη και στο μυαλό της μεγάλης πράσινης οικογένειας. Σε όλους όσους σέβονται τον ελληνικό αθλητισμό, γιατί είναι  ο άνθρωπος  που οδήγησε τον μπασκετικό Παναθηναϊκό στους εφτά ουρανούς. Την καταξίωση και την παγκόσμια αποδοχή.

Καλό παράδεισο Πρόεδρε, για τις απίστευτες χαρές που μας πρόσφερες. Τις συγκινήσεις. Μα πάνω από όλα για όσα  μας δίδαξες.  Πως με την πίστη και τη δουλειά οι κορυφές κατακτώνται.Τίποτα  δεν είναι άπιαστο  όνειρο όταν το θέλεις.  Τότε και  οι μικροί γίνονται μεγάλοι και γράφουν τη δική τους ιστορία. Αυτή θα είναι για μας η παρακαταθήκη ζωής που μας χάρισες απλόχερα.

Το βίντεο της  ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι ένα μικρό κομμάτι του έργου σου. Στιγμές που εσύ έχτισες και, δικαίως, πρωταγωνιστείς. Είναι οι στιγμές που έκαναν τον οικουμενικό μπασκετικό κόσμο να σε αναγνωρίσει και να σεβαστεί το έργο σου Και τελικά να υποκλιθεί στη μεγαλοσύνη σου.

«Για πάντα στις καρδιές μας» είναι ο τίτλος που συνοδεύει το εξαιρετικό βίντεο προς τιμήν του εμβληματικού παράγοντα του Παναθηναϊκού.

Δείτε το Βίντεο: