Το δολοφονικό σχόλιο του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης και ειδικά την μεταπήδηση της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Προσωπικά θα έδινα συγχαρητήρια στον κ. Τσίπρα γιατί ο ανασχηματισμός περιέχει μηνύματα τα οποία νομίζω ότι ο κόσμος τα καταλαβαίνει καλύτερα από εμάς. Το μήνυμα του ανασχηματισμού, πέρα από το πόσα και ποια άτομα μετακινήθηκαν, περιέχει έναν συμβολισμό μέσα από τον οποίο ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνηση δείχνει αν είναι το μέλλον ή το παρελθόν», είπε ο βουλευτής Αρκαδίας, μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 7» του τηλεοπτικού σταθμού «ΑΝΤ1» (Μπάγια Αντωνοπούλου, Νίκος Ρογκάκος).

Και πρόσθεσε:
«Η κα Ξενογιαννακοπούλου για παράδειγμα από τα εικοσιένα της χρόνια εργάζεται στο κράτος. Ξεκίνησε από σύμβουλος του κ. Παπουτσή, γενικός γραμματέας του Άκη Τσοχατζόπουλου, υπήρξε γραμματέας μια εποχή κατά την οποία εκτροχιάστηκαν τα οικονομικά του κόμματος και Υπουργός Υγείας. Ο κ. Πολάκης την έχει κατονομάσει προσωπικά για σκάνδαλο εκατομμυρίων. Αυτή τη γυναίκα ο ΣΥΡΙΖΑ την κάνει Υπουργό. Αυτό λοιπόν είναι για τον κόσμο το μήνυμα που στέλνει η Κυβέρνηση, ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο».
«Για την κα Παπακώστα, η ΝΔ δεν το σχολίασε γιατί ένα μεγάλο μέρος των Καραμανλικών στηρίζει ανοιχτά το ΣΥΡΙΖΑ , έχω όμως να δηλώσω ότι το left είχε χαρακτηρίσει την κα Παπακώστα ως «Ζαρούλια της ΝΔ».
Αυτά τα δύο πρόσωπα κατά την άποψή μου σηματοδοτούν ότι το μόνο που ενδιαφέρει το ΣΥΡΙΖΑ είναι η εξουσία και πως μπορεί να την κρατήσει», είπε.

Πηγή:  iefimerida.gr