Το «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» άνοιξε και σας περιμένει

8.11.2015

Τις πόρτες του άνοιξε το «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» σε χώρο μεγαλύτερο από 3.500 τ.μ., στη Λεωφόρο Κηφισίας 39.

Οι διοργανωτές ενημερώνουν πως το ταξίδι στο σοκολατένιο όνειρο συνδυάζει την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση, δεμένες με μια απίστευτη αρμονία.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν καταρράκτες, σιντριβάνια σοκολάτας και πελώρια σοκολατένια μπισκότα. Παράλληλα τους δίνεται η δυνατότητα να περιηγηθούν στο Μουσείο του Κακάο και της Σοκολάτας, μαθαίνοντας τα πάντα για το εξωτικό κακαόδεντρο αλλά και να δουν από κοντά αληθινά δείγματα καρπού και σπόρων.

Εντυπωσιακή είναι η λιωμένη σοκολάτα 1.200 λίτρων που ρέει άφθονη από τον σοκολατένιο καταρράκτη, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος σε όλη την Ευρώπη.

Σε έναν ιδιαίτερο χώρο πολιτισμού και τέχνης, στην Choco Αrt, μπορεί όποιος θέλει να θαυμάσει γλυπτά, πίνακες ζωγραφικής, έργα τέχνης, έκθεση φωτογραφίας και comics με θέμα τη σοκολάτα.

Όπως είναι φυσικό, προσφέρεται στους επισκέπτες γευσιγνωσία με επιλεγμένες γεύσεις απ’ όλον τον κόσμο. Η υπέροχη αυτή σοκολατένια ιδέα διοργανώθηκε από τη δημιουργική και καλλιτεχνική ομάδα της HELEXPO.

Το Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας θα λειτουργεί, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, μέχρι και τις 21 Φεβρουαρίου:

Καθημερινά 9.00-19.00

Σάββατο 11.00-21.00 

Κυριακή 11.00-19.00