Το θρίλερ της εξαφάνισης του νεαρού από τον Ευαγγελισμό που έσπασε την καραντίνα

Δεν συνέβη τίποτα. Μου είπαν ότι είμαι καλά και έφυγα. Όχι επειδή ήθελα. Δεν ξέρω τι λένε οι γιατροί. Έχω κάνει εξετάσεις. Δεν έχω τίποτα. Μία μέρα έκανα πυρετό. Εγώ είμαι μία χαρά. Τρώω, πίνω, περπατάω δεν έχω πυρετό»

Τα παραπάνω υποστήριξe  o 26χρονος άνδρας, ο οποίος αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ., καθώς το βράδυ του Σαββάτου, παρότι διαγνώστηκε θετικός στον κορoνοϊό στο νοσοκομείο Ευαγγελισμό, αποφάσισε να βγάλει… φτερά και να εξαφανιστεί με… ταξί!

Το θρίλερ της εξαφάνισης του νεαρού που έσπασε την καραντίνα

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο νεαρός, ασιατικής καταγωγής, εμφανίστηκε στο νοσοκομείο. Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό έγγραφο του τμήματος Ασφαλείας Συντάγματος από το ιατρικό προσωπικό πραγματοποιήθηκε… express test για τον κορωνοϊό και ο νεαρός διαγνώστηκε θετικός. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που ο γιατρός ενημέρωσε τον ασθενή ότι θα γινόταν εισαγωγή στο Νοσοκομείο για θεραπεία και παρακολούθηση. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διαδικασία εισαγωγής και ενώ ο ασθενής περίμενε μέχρι να μεταφερθεί σε δωμάτιο, χωρίς να ενημερώσει το ιατρικό προσωπικό, γύρω στη μία και μισή τα ξημερώματα της Κυριακής αποχώρησε.

Όπως ανέφερε ο γιατρός που τον παρακολούθησε, φορούσε κοντομάνικο μπλουζάκι και κοντό τζιν παντελόνι. Μία κυρία ενημέρωσε τον γιατρό πως είδε τον θετικό στον κορωνοϊό νεαρό να αποχωρεί από το νοσοκομείο. Ο γιατρός κάλεσε τον τηλεφωνικό αριθμό που είχε αφήσει ο 26χρονος αλλά το σήκωσε ο αδερφός του, ο οποίος είπε ότι δεν επιθυμεί να νοσηλευτεί και ότι θα παραμείνει σε καραντίνα στο σπίτι!

Ο γατρός ενημέρωσε άμεσα την ΕΛ.ΑΣ. με τα στελέχη της Ασφάλειας Συντάγματος να σχηματίζουν άμεσα δικογραφία εις βάρος του απερίσκεπτου 26χρονου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ζήτησαν από τους συναδέλφους τους στο τμήμα Κολωνού και Περιστερίου να τον αναζητήσουν και να τον μεταφέρουν πίσω στο νοσοκομείο Ευαγγελισμό