Το ΚΑΠΗ Δηλεσίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Την κοπή  της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, σε μια κατάμεστη αίθουσα, έκοψε, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, το ΚΑΠΗ Δηλεσίου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Τανάγρας Β. Περγάλιας ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά στα μέλη του ΚΑΠΗ και τόνισε ότι ο Δήμος είναι πάντα δίπλα στην Τρίτη ηλικία για αυτό και επιμελήθηκε το χώρο, ώστε να είναι ευχάριστος για τα μέλη του.

Επίσης, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βοιωτίας Αν. Κουτσούμπας, ο οποίος τόνισε ότι μετά από δύο χρόνια αποκλεισμού λόγω πανδημίας,  αποκτήσαμε την ελευθερία μας και μπορούμε να συναντιόμαστε και πάλι σε ένα χώρο πραγματικά στολίδι για το Δήλεσι. «Εν μέσω μάλιστα και προεκλογικής περιόδου» όπως, χαριτολογώντας, είπε.

Η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φ. Παπαθωμά αναφέρθηκε στο έργο που έχει κάνει η Περιφέρεια στο Δήλεσι με στόχο να βελτιώσει τις συνθήκες για τα άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά και την τρίτη ηλικία.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Γ. Γκίνης και η Αντιδήμαρχος Δηλεσίου Χρ. Κουτρούμπα.

Η Υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Ελένη Ζαφειροπούλου ευχαρίστησε όλους όσοι παρέστησαν και κυρίως το Δήμαρχο Τανάγρας Β. Περγάλια και τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Γ. Γκίνη, οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία στηρίζουν το έργο του ΚΑΠΗ Δηλεσίου το οποίο είναι ένα από τα πιο δραστήρια της περιοχής.

Μετά την ευλογία της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η Χορωδία Δηλεσίου τραγούδησε για τα μέλη του ΚΑΠΗ, η οποία αποθεώθηκε με χειροκροτήματα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, πρόεδροι Συλλόγων και φορέων, καθώς και πλήθος κόσμου.