Το Τεχνικό Πολυκατάστημα ΠΕΤΣΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ γιόρτασε 10 Χρόνια εμπειρίας, 46 χρόνια πείρας στα Οινόφυτα!

Μέσα σε μια ζεστή, γιορταστική όσο και φιλική, οικογενειακή  ατμόσφαιρα, το Τεχνικό Πολυκατάστημα «Πέτσα Ευαγγελία Βιομηχανικός Εξοπλισμός», στα Οινόφυτα, πραγματοποίησε, την Τετάρτη 31 Μαΐου, τα γενέθλια/εγκαίνια, με την συμπλήρωση δέκα χρόνων, στη νέα έδρα του, στην περιφερειακή οδό Οινοφύτων και συνολικά 46 χρόνων λειτουργίας του.

Κατά την τελετή των εγκαινίων και παρουσία όλου του προσωπικού, έγινε αναφορά στη μνήμη της αείμνηστης ιδρύτριας της επιχείρησης Ευαγγελίας Πέτσα, από την κόρη της Σοφία Πέτσα, η οποία διευθύνει με απόλυτη επιτυχία την επιχείρηση.

Μετά τον αγιασμό, η κα Σοφία Πέτσα έσβησε την τούρτα των δέκα χρόνων λειτουργίας του καταστήματος αλλά και την τούρτα των δικών της γενεθλίων με την ευχή να τα χιλιάσουν.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η οικοδεσπότης  διοργάνωσε και ένα ξεχωριστό event. Μια έκθεση Βιομηχανικού Εξοπλισμού στην οποία μετείχαν οι κορυφαίες στο είδος τους εταιρίες.

Από το πρωί στις 09:00 έως το απόγευμα στις 05:00 τα πιο γνωστά brands παρουσίασαν τα προϊόντα τους, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να τα γνωρίσουν από κοντά.

Εταιρίες με τις οποίες το κατάστημα συνεργάζεται όλα αυτά τα χρόνια αρμονικά, κερδίζοντας την αξιοπιστία και την  εμπιστοσύνη των πελατών του. Εταιρίες που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στο χώρο του Βιομηχανικού Εξοπλισμού.

Το «Πέτσα Ευαγγελία» το κορυφαίο στην περιοχή, δεκαετίες τώρα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του χάρις την αξιοπιστία  και την συνεργασία του με κορυφαίες, στο είδος τους εταιρίες, προσφέροντας μηχανήματα και τεχνικό εξοπλισμό, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Πρόκειται, ουσιαστικά, για μια επιχείρηση που ξεκίνησε, πριν από 46 χρόνια, ως οικογενειακή επιχείρηση και η οποία ανδρώθηκε, σιγά-σιγά,  όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από  πολλή και σκληρή δουλειά, ώστε σήμερα να μπορεί να καυχιέται ότι έφτασε να είναι μια απόλυτα υγιής  επιχείρηση, συνεχώς, αναπτυσσόμενη.

Μια επιχείρηση που στηρίζεται  και λειτουργεί  άψογα με ένα εξυπηρετικό, ευγενικό  προσωπικό, που διευθύνει με επιτυχία  η κα Σοφία Πέτσα.

.Η «Άποψη τώρα» εύχεται πάντα επιτυχίες, να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην περιοχή και να τα εκατοστίσει, ως επιχείρηση.