Το μήνυμα του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ω. Στέφανου Δάβρη για το «Akropolis Jet Raid 2018, Oropos Greece»

Αγαπητοί φίλοι του Ωρωπού,

Είναι μοναδική η τύχη αλλά και βαριά η κληρονομιά για όσους ζούμε σ΄ αυτόν τον μοναδικό τόπο, τον Ωρωπό. Από τα βάθη της ιστορίας, τόπος ιερός του θεού Αμφιάραου, λιμάνι φιλόξενο για όσους βρήκαν εδώ δεύτερη πατρίδα, στολισμένος στα βουνά και στη θάλασσα με μοναδικές φυσικές ομορφιές. Εδώ οι άνθρωποι πρόκοψαν και δημιούργησαν με τα έργα τους ότι είναι σήμερα ο Ωρωπός μας. Στόχος μας αυτή όλη η κληρονομιά, με σεβασμό και ιδιαίτερη φροντίδα αλλά και δέσμευση προσωπική, να αναδειχθεί και να προβληθεί όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, ως ένας ποιοτικός τουριστικός προορισμός, όπου ο κάθε ταξιδιώτης μπορεί να βρει αυτό που αναζητά από το ταξίδι του.

Το 2017, με συντονισμένες ενέργειες, υπό την αιγίδα  του Δήμου Ωρωπού, η  Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού της οποίας είμαι πρόεδρος από το 2014,  υλοποιεί δράσεις και φιλοξενεί διοργανώσεις, στοχεύοντας  στην ανάδειξη  τουριστικών προϊόντων συμβατών με τη φυσιογνωμία του Δήμου μας.

Ο αθλητικός, περιηγητικός και ιστορικός τουρισμός, αναδεικνύεται από δράσεις όπως, η  επιλογή του Αμφιάρειου ως ιδανικού σκηνικού για την κινηματογράφηση επιστημονικού ντοκιμαντέρ εκ μέρους της Ολλανδικής Τηλεόρασης,  τη φιλοξενία ξένων αθλητικών ομίλων για προπονητικά τουρνουά και τον 2ο Ημιμαραθώνιο Ωρωπού, με τις αιγίδες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του ΕΟΤ, που  έφεραν τον Ωρωπό στο προσκήνιο της εγχώριας και διεθνούς τουριστικής αγοράς.

Ο Δήμος Ωρωπού, ο οποίος επελέγη ανάμεσα σε διεθνώς διάσημους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, φιλοξενεί μια από τις κορυφαίες παγκόσμιες διοργανώσεις του θαλάσσιου μηχανοκίνητου αθλητισμού και συγκεκριμένα  στο άθλημα του τζετ σκι, τη διοργάνωση «Akropolis Jet Raid 2018, Oropos Greece». Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού, ως υπεύθυνη διοργάνωσης και φιλοξενίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Ωρωπού και την υποστήριξης της Ε.Τ.Α.Δ.Ω., σας προσκαλεί όλους μαζί να αναδείξουμε τη φιλοξενία αλλά και τη δυναμική του σύγχρονου Ωρωπού και τη δυνατότητα να προσελκύσει στο μέλλον ακόμη μεγαλύτερες διεθνή αθλητικά γεγονότα.

Ως Πρόεδρος της ΚΕΔΩ  θα ήθελα να ευχηθώ το καλώς ορίσατε στα πληρώματα που θα συμμετάσχουν, στον Πανελλήνιο Όμιλο JET SPORT, στους δημοσιογράφους των μέσων ενημέρωσης του εξωτερικού, τους εκπροσώπους του Jet Raid, καθώς και σε όλους τους επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που θα επισκεφθούν τον Ωρωπό, από 4 έως 9 Ιουνίου.

Καλώς να ορίσετε στον Ωρωπό !

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ω.

Στέφανος Δάβρης

Διαβάστε: Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AKROPOLIS JET RAID 2018, OROPOS GREECE !