Το να στερείς χαμόγελα, δεν είναι πολιτική… είναι κατάντια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για άλλη μια φορά αποδεικνύουν το ποιόν τους. Για ακόμη μια φορά φέρονται εγωιστικά εις βάρος των συνδημοτών τους. Οι δίχως πρόγραμμα και δίχως ιδέες οι προσωπικότητες που ενώθηκαν στον βωμό της εκπλήρωσης της εξουσιομανίας τους, καταδικάζουν ένα έργο που θα προσέφερε χαμόγελα στα παιδιά μας.

Μια παιδική χαρά που αναβαθμιζόταν προκειμένου να φιλοξενεί χαρούμενες στιγμές παιδιών και γονιών του Δήμου μας, σταμάτησε. Σταμάτησε η αναβάθμισή της επειδή η εγωκεντρικότητα και η μιζέρια κάποιων συμπολιτών μας που θέλουν και να διοικήσουν τάχα τους οδήγησε στο να καταγγείλουν το έργο.

Βλέποντας πλέον πως χάνουν τα πάντα αντί να συνεργαστούν με τους συνδημότες τους για να δώσουν λίγη χαρά στα μικρά παιδάκια του τόπου που στερούνται τόσα μέσα στην κρίση, επιλέγουν να τους κλέψουν το χαμόγελο. Επιλέγουν με τσαμπουκά να σταματήσουν τις εργασίες στην παιδική χαρά (δίπλα στο Oscar). Επιλέγουν να μην αφήσουν ένα έργο που στοχεύει στα παιδιά μας να πραγματοποιηθεί.

Διότι όπως φαίνεται δεν τους ενδιαφέρουν τα χαμόγελα των παιδιών, δεν τους ενδιαφέρουν οι οικογενειακές στιγμές, δεν τους ενδιαφέρει η βελτίωση του Ωρωπού. Τους ενδιαφέρει μόνον η εξουσία. Προκειμένου να καλύψουν την ένδεια ιδεών και προτάσεων, τους ενδιαφέρει μόνο να καταστρέψουν τις προτάσεις, τα όνειρα και τα έργα των άλλων. Γιατί αυτοί ήταν και αυτοί είναι. Και ο Λαός του Ωρωπού τους ξέρει και σε λίγες ημέρες θα τους δώσει την απάντηση που τους αξίζει.

 

Από Γραφείο Τύπου

του Δήμου Ωρωπού