Το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού Ωρωπού καλωσορίζει τους μικρούς φίλους στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ Πολιτισμού Περιβάλλοντος Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Ωρωπού και ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Τόλιας, με την έναρξη της Νέας Σχολικής Χρονιάς, καλωσορίζουν, τους μικρούς φίλους τους, στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας, με ιδιαίτερη αγάπη και αίσθημα ευθύνης.

Η Σχολική Περίοδος 2017-2018 βρίσκει και τους έξι πλέον, βρεφονηπιακούς σταθμούς, σε πλήρη λειτουργία, με την πρώτη εβδομάδα σε περίοδο προσαρμογής, εκτιμώντας ότι στο τέλος της επομένης, η πληρότητα των παιδιών θα ανέλθει στο 100%.

Η Στελέχωση εκπαιδευτικού και λοιπού προσωπικού, που υποστηρίζει τους σταθμούς, μέχρι να ανακοινωθεί η προκήρυξη, πραγματοποιήθηκε με εσωτερική ανακατανομή.

Κύριος σκοπός και μέλημα του Νομικού Προσώπου, είναι η καθημερινή φύλαξη και φροντίδα των παιδιών, η προσεκτική ημερήσια διατροφή τους, η διαπαιδαγώγηση και η ψυχαγωγία τους , ενώ βρίσκονται πάντοτε δίπλα στους γονείς για ότι χρειαστούν.
Για οιανδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήσατε στα γραφεία του ΝΠΔΔ, τηλέφωνο 22950 34003, εργάσιμες ώρες 07:00-16:00.

Καλή και Δημιουργική Νέα Σχολική χρονιά, στους πολύτιμους συνεργάτες μας, εκπαιδευτικούς και προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών, καθώς και σε όλους τους γονείς των αγαπημένων μικρών μας φίλων.

Για το Δ.Σ

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Μιχάλης Τόλιας