Το ΠΑΜΕ διαδηλώνει σήμερα κατά του ασφαλιστικού

31.3.2016

Διαδηλώσεις στην Αθήνα, τον Πειραιά αλλά και σε όλη τη χώρα διοργανώνει, σήμερα, το απόγευμα, το ΠΑΜΕ ενάντια στο ασφαλιστικό το οποίο βρίσκεται στην τελική ευθεία για να ληφθούν οι αποφάσεις για τις μεταρρυθμίσεις που θα επέλθουν.

«Απαιτώντας μαζικά και καθολικά να μην έρθει το νομοσχέδιο στη Βουλή» τα μέλη του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν στις 7 το απόγευμα στην Ομόνοια. Το «παρών» θα δώσει και ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Συγκεκριμένα συγκεντρώσεις θα γίνουν, στον Πειραιά στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Καραϊσκάκη, την ίδια ώρα στην Ελευσίνα στην πλατεία Ηρώων και στις 6:30 το απόγευμα στο Λαύριο στο άγαλμα των Μεταλλωρύχων.

«Πλέον γνωρίζουμε όλοι καλά τι σημαίνει η δήθεν σκληρή διαπραγμάτευση της κυβέρνησης και το αποτέλεσμά της. Ξέρουμε από την ίδια μας την πείρα ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήρθε να αποτελειώσει τη βρώμικη δουλειά που δεν πρόλαβαν οι προηγούμενοι. Δυναμώνουμε τον αγώνα παντού! Σε κάθε χώρο δουλειάς και κλάδο, σε κάθε πόλη και χωριό, στα χωράφια, στις γειτονιές» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ.