Το «παρών» του Ανδρέα Γαζβινιάν και η επιδεικτική αποχώρηση δύο αντιδημάρχων…

Το «παρών» που είπε ο αντιδήμαρχος οικονομικών Ανδρέας Γαζβινιάν, στην έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του λιμενικού ταμείου για το οικονομικό έτος 2015, είναι μικρότερης σημασίας για τη δημοτική αρχή, από την επιδεικτική αποχώρηση -στην αρχή της τοποθέτησής του- από τους «συναδέλφους» του αντιδημάρχους, Δημήτρη Βελτανιώτη και Κώστα Δέδε!

 

 

Πως μπορεί κάποιος, να αξιολογήσει αυτήν την αχαρακτήριστη αποχώρηση, που από κάθε άποψη ήταν δεοντολογικά ανεπίτρεπτη, πολιτικά απαράδεκτη και χωρίς ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας! Και οι δύο γνωρίζουν τον Ανδρέα Γαζβινιάν, την οικογένειά του και την λάσπη που τους έχουν πετάξει τόσο χρόνια! Γιατί όλα στη ζωή αυτή, δεν είναι πολιτική, αλλά υπάρχουν και οι ηθικές και κοινωνικές αξίες! Αυτές που θα πρέπει πρώτα να υπηρετούν, όσοι ασχολούνται με τα κοινά.

 

 

Δεν γνωρίζω τώρα, ΑΝ και ΠΩΣ θα αιτιολογήσουν την αποχώρησή τους οι δύο «συνάδελφοι» του κ. Γαζβινιάν, τόσο στο δήμαρχο, αρχηγό της παράταξής τους, όσο και στους συνδημότες-ψηφοφόρους τους, που από χθες το βράδυ τους το οφείλουν. Άραγε έχουν καταλάβει… πόσο λάβωσαν την εικόνα της δημοτικής τους ομάδας;;

 

Posted on by maximipoli