Το ΣΚΕ της ΕΡΤ στηρίζει με ψήφισμά του, το αίτημα για την ίδρυση και λειτουργία του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ωρωπού

Το Συμβούλιο Κοινωνικού Ελέγχου της ΕΡΤ στηρίζει με ψήφισμά του, το αίτημα για την ίδρυση και λειτουργία του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Ωρωπού

  • Παρούσα στη συνεδρίαση στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, και η βουλευτής Ν. Μεσσηνίας κ. Παναγιώτα Κοζομπόλη – Αμανατίδη

► Η Ολομέλεια του Συμβουλίου Κοινωνικού Ελέγχου της ΕΡΤ, στη συνεδρίαση της 30 Γενάρη 2018, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, αφού συζήτησε το πιο κάτω θέμα, μεταξύ άλλων, μετά από εισήγηση του Θανάση Τοτόμη, μέλους του ΣΚΕ, αποφάσισε την έκδοση του ψηφίσματος:

Ψήφισμα

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου Κοινωνικού Ελέγχου της ΕΡΤ, εκφράζει την αλληλεγγύη της στο αίτημα των πολιτών και των φορέων του Ωρωπού, για την αναγκαιότητα της άμεσης ίδρυσης και λειτουργίας Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Ωρωπού. Το θέμα συζητήθηκε αναλυτικά και στην προηγούμενη ολομέλεια του Συμβουλίου Κοινωνικού Ελέγχου – ΣΚΕ της ΕΡΤ, στις 12 Δεκέμβρη, με τις παρεμβάσεις – τοποθετήσεις των εκπρόσωπων των κοινωνικών κινημάτων του Ωρωπού, κ. Σοφίας Μπασκάκη, δημοσιογράφου, και Μαρίας Κασαμπαλάκου, συγγραφέα.

► Η έκδοση του ψηφίσματος, είναι μια πράξη κοινωνικής ευαισθησίας, ευθύνης και αλληλεγγύης απέναντι στους ανθρώπους που έχουν ανάγκες και δικαίωμα στήριξης στη ζωή τους, απέναντι σε νέους ανθρώπους – μαθητές, με ειδικά μαθησιακά προβλήματα και στις οικογένειές τους.

► Στη συνεδρίαση της 25ης ολομέλειας του ΣΚΕ Αττικής, στις 30 Γενάρη, πήραν μέρος οι, Θανάσης Τοτόμης, Ωρωπός, Γεωργία Πίσπα, δήμος Αγ. Παρασκευής, Γιώργος Γκίλιας, Νίκος Δημητρακόπουλος, Μαρία Γεράκη, Κατερίνα Λουκίδου, γγ. ισότητας, Κώστας Σκάντζικας, Γιώργος Παπαδάκης, Μαζί για το Παιδί, Κώστας Γαργάλης, ΕΣΑΜΕΑ, Ελένη Κουλαξίζη, Μάριος Νόττας, ΕΚΠΟΙΖΩ, Δώρα Ξενίδου, Θανάσης Σαραντόπουλος, Βασιλική Μυλωνά – Δανέλλη ΙΟΑΣ, Βασιλική Τζαβάρα, Μαρία Κοσμάογλου, Κατερίνα Ζαχολίτου, Αλέξανδρος Γεωργιάδης, Δημήτρης Κρυσταλλίδης, Ειρήνη Πουπάκη, Ευγενία Κατούφα, δήμος Χαλανδρίου, Βαγγέλης Μπούρικας, Γιάννα – Νίκη Σαραντοπούλου, και Νίκος Σκρέκης, ΠΟΣΠΕΡΤ.

► Στη συνεδρίαση στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, παραβρέθηκε προσκεκλημένη η κ. Παναγιώτα Κοζομπόλη – Αμανατίδη, βουλευτής Ν. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της μόνιμης επιτροπής θεσμών και διαφάνειας της Βουλής.

  

Η Παναγιώτα Κοζομπόλη – Αμανατίδη, βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ