Το σοκ της πριγκίπισσας Νταϊάνα: Η νταντά των Γουίλιαμ & Χάρι είχε μείνει έγκυος από τον Κάρολο

Η “απόδειξη” άμβλωσης που αποδείκνυε ότι η βασιλική νταντά των Γουίλιαμ & Χάρι είχε μείνει έγκυος από τον πρίγκιπα Κάρολο και η εμμονή της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Συνεχίζεται το… θρίλερ για το αν εκβιάστηκε ή όχι η πριγκίπισσα Νταϊάνα για να δώσει τη συνέντευξή της στην εκπομπή του BBC, Πανόραμα η οποία προκάλεσε σεισμό στο παλάτι.

Νέα δημοσιεύματα θέλουν τον παρουσιαστή του σόου Μάρτιν Μπασίρ να έχει παρουσιάσει στην ευάλωτη τότε Νταϊάνα μια πλαστή “απόδειξη” άμβλωσης που αφορούσε τη βασιλική νταντά Τίγκι Λέγκε Μπουρκ, προκειμένου να την εκβιάσει συναισθηματικά να μιλήσει ανοιχτά για το δράμα της.

Να τονίσουμε εδώ ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα λέγεται ότι είχε εμμονή με την ιδέα ότι ο Κάρολος ήθελε να τη δολοφονήσει για να παντρευτεί τη νταντά των παιδιών τους.

Μάλιστα, η πριγκίπισσα ήταν τόσο σίγουρη ότι Λέγκε Μπουρκ είχε μείνει έγκυος από τον Κάρολο, που ξεκίνησε έρευνα με επικεφαλής τον Sir Robert Fellowes, τον ιδιωτικό γραμματέα της Βασίλισσας και τον αδελφό της, ενώ η ίδια φέρεται να πλησίασε την Τίγκι σε ένα πάρτι και να της είπε: “Λυπήθηκα που άκουσα για το μωρό. ”

nanny
Η νταντά των Γούιλιαμ και Χάρι, Τίγκι Λέγκε Μπουρκ – ΕΡΑ

Η πλαστή απόδειξη άμβλωσης

Η απόδειξη άμβλωσης με την οποία ο Μπασίρ επιχείρησε και κατάφερε να πείσει την Νταϊάνα να δώσει τη συνέντευξη, είναι μεταξύ των αποδεικτικών στοιχείων που δόθηκαν στη δικαιοσύνη κατά την έρευνα για το BBC.

Δεκαεπτά μάρτυρες εχουν καταθέσει προκειμένου να πέσει φως στους ισχυρισμούς ότι ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός κάλυψε την απάτη από την πλευρά του δημοσιογράφου.

Ο Μπασίρ κατηγορείται για μια σειρά από ψέματα προς την ψυχολογικά ευάλωτη τότε πριγκίπισσα, προκειμένου να καταφέρει να πραγματοποιήσει την συνέντευξη του 1995, στην οποία η Νταϊάνα αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι “υπήρχαν τρεις από εμάς σε αυτόν τον γάμο”.

diana

Πηγές από το κανάλι δήλωσαν στην Daily Mail ότι η αναφορά που θα προκύψει από τις καταθέσεις, θα μπορούσε να είναι καταδικαστική για τους πρώην επικεφαλής.

Μεταξύ των εντυπωσιακών στοιχείων που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνάς του, είναι κατανοητό ότι του έχει πει ότι η Νταϊάνα φαίνεται πως εξοργίστηκε όταν είδε την “απόδειξη” – που δεν ήταν αληθινή – ότι η κυρία Λεγκε-Μπούρκ είχε κάνει άμβλωση.

Μάλιστα, θεωρείται ύποπτο το γεγονός ότι ενώ η πριγκίπισσα είχε αρνηθεί να κάνει αυτή την ιστορική συνέντευξη, μία εβδομάδα πριν τα γυρίσματα ο Μπασίρ της είπε πολλά ψέματα και την έκανε να αλλάξει γνώμη.

Η κεραυνοβολημένη Νταιάνα, μιλώντας στον δικηγόρο της λίγες μέρες μετά τη συνάντησή της με το δημοσιογράφο του BBC, είχε πει ότι “αξιόπιστες πηγές” την είχαν προειδοποιήσει για απόπειρα δολοφονίας εναντίον της.

Οι πηγές της είπαν επίσης ότι η βασίλισσα θα παραιτηθεί και ο πρίγκιπας Κάρολος θα αναλάβει το θρόνο.

Όσο για τη χειρόγραφη επιστολή από την πλευρά της Νταϊάνα προς στο BBC, στην οποία απαλλάσσει τον Μπασίρ, φέρεται να έχει υπαγορευτεί από τον ίδιο τον δημοσιογράφο “λέξη προς λέξη”.

diana

Οι θεωρίες συνωμοσίας και η φοβία της Νταϊάνα

Ένα γράμμα της Νταϊάνα προς τον μπάτλερ της, Πολ Μπουρέλ, επιβεβαιώνει ότι φοβόταν για τη ζωή της. Αυτό δημοσιεύτηκε το 2003, τη χρονιά που ο έμπιστός της το συμπεριέλαβε στο βιβλίο του “A Royal Duty”.

Ο άνθρωπος της πριγκίπισσας διατείνεται στο βιβλίο του ότι, η Πριγκίπισσα Νταϊάνα του είχε δώσει αυτό το γράμμα για να λειτουργήσει ως δικλείδα ασφαλείας της και μάλιστα, του αποκάλυψε πως σκόπευε να το δημοσιεύσει και τον παρότρυνε να το κρατήσει εκείνος “για καλό και για κακό”.

diana

“Κάθομαι εδώ στο γραφείο μου σήμερα, τον Οκτώβρη, λαχταρώντας κάποιος να με αγκαλιάσει και να μου δώσει κουράγιο ώστε να μείνω δυνατή και να κρατήσω το κεφάλι ψηλά”, φέρεται να έγραφε η Νταϊάνα.

“Αυτή η συγκεκριμένη φάση της ζωής μου είναι η πιο επικίνδυνη. Ο σύζυγός μου σχεδιάζει “ένα ατύχημα” στο αυτοκίνητό μου, βλάβη στα φρένα και σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, για να ανοίξει ο δρόμος ώστε να παντρευτεί την Τίγκι”, έγραφε σε άλλο σημείο όπου αποκάλυπτε πως και εκείνη αλλά και η Καμίλα Πάρκερ χρησιμοποιήθηκαν ως “δολώματα” από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος στην πραγματικότητα ήθελε να παντρευτεί την πρώην νταντά του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και του Πρίγκιπα Χάρι, την Τίγκι Λέγκε Μπουρκ.

thetoc.gr