Το “στιγμιαίο λάθος” του Πασχάλη στην… Tatiana Live

18.1.2016

Η Ουρανία Τουτουντζή απασχόλησε την επικαιρότητα πριν από 11 περίπου χρόνια όταν έφερε στον κόσμο το παιδί του Πασχάλη Αρβανιτίδη. Τότε ο τραγουδιστής αρνήθηκε ότι είναι ο πατέρας και η υπόθεση του “στιγμιαίου λάθους” έφτασε μέχρι τον Άρειο Πάγο.

Η καθηγήτρια κοινωνιολογίας δικαιώθηκε σε αυτή τη δικαστική διαμάχη και σήμερα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Tatiana Live και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τη δική της αλήθεια. Μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την περιπέτειά της αλλά και για τη ζωή της σήμερα και το μεγάλωμα του γιου της.

Ο μικρός μάλιστα πρόσφατα κέρδισε έναν μαθηματικό διαγωνισμό που συμμετέχουν παιδιά εξαιρετικής ευφυίας.

Για τη δικαστική διαμάχη της με τον γνωστό τραγουδιστή Πασχάλη προκειμένου να αναγνωρίσει το παιδί της μίλησε η Ουρανία Τουτουντζή.

Αναφερόμενη στον Πασχάλη η καθηγήτρια κοινωνιολογίας υπογράμμισε:

«Είναι ο πατέρας μου του παιδιού μου και αυτό δεν αλλάζει. Όσο και αν υπάρχει κάποια πικρία για όσα είχαν γίνει, η πόρτα είναι ανοιχτή. Εγώ πραγματικά τα έχω αφήσει όλα αυτά πίσω μου. Νομίζω ότι πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται και δεν υπάρχει κανένας λόγος να διαιωνίζεται μια σύγκρουση, όταν στην ουσία έχει λήξει το θέμα».

Επίσης υπογράμμισε ότι δεν νιώθει θυμό για τα όσα πέρασε και πως ότι ο 11χρονος σήμερα γιος της ξέρει όλη την αλήθεια, καθώς επίσης και ότι η ίδια έχει αναλάβει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις γύρω από την ανατροφή και το μεγάλωμα του.