Το συγκλονιστικό αντίο στον μαθητή που αυτοκτόνησε με καραμπίνα

Συγκλονισμένη είναι από χθες η τοπική κοινωνία των Χανίων και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του 18χρονου μαθητή.

Συγκλονισμένη και η δασκάλα του στο Δημοτικό, κα Μαρία Κλιματσάκη, στέλνει το δικό της “αντίο” στον μαθητή της:

“ΠΡΩΤΟΜΗΝΙΑ ….ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΗ!!!
Φως από το Φως πλασμένοι
Αιώνια, οι Άνθρωποι
θα ταξιδεύουν στον κύκλο του Φωτός,
γιατί μας πρόσφεραν Αγάπη
στη Γη ,τη χώρα του Πυρός…
(Ρένα Τζωράκη)

Με τούτους τους λιτούς στίχους της ψυχής μου επέλεξα σήμερα, να αποχαιρετήσω τον αγαπημένο μου μαθητή, που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή…..για να ταξιδέψει στη γειτονιά των ΑΓΓΕΛΩΝ!

Ο ξαφνικός χαμός σου αγόρι μου μας έχει συγκλονίσει όλους!!Ήσουν τόσο ήρεμος, τόσο καλός,τόσο τρυφερός ,τόσο αξιαγάπητος…..Το κενό που αφήνεις πίσω σου μεγάλο!! Όμως εγώ και οι δασκάλοι σου από το 10ο Δημοτικό δε θα σε ξεχάσουν ποτέ, γιατί σε έχουμε στη μνήμη μας το ΧΑΜΟΓΕΛΟ και την ΚΑΛΟΣΥΝΗ σου και κρατάς μια καλή θέση μέσα στην καρδιά μας.Το μόνο που ευχόμαστε είναι ο Θεός να δώσει δύναμη και κουράγιο στους γονείς και στα αδέρφια σου και να δουν το φευγιό σου σαν ένα ΤΑΞΙΔΙ…..σε ένα ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟ κόσμο…σε μια δική σου λύτρωση…..

Οι φιλοι και οι συμμαθητές σου, που δίνουν το δικό τους αγώνα σε λίγες μέρες , μέσα από το θεριό που ακούει στο όνομα “ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ” ας προσπαθήσουν στη μνήμη σου ,να διώξουν το άγχος και το φόβο,που εσένα σε κατασπάραξε!!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Κρητικής Γης που θα σε σκεπάσει ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ μου μαθητή!!”

zarpanews