Το Τατουάζ: Τι θα δούμε στο σημερινό διπλό επεισόδιο

Επεισόδιο: 7

Η Νικόλ αντιμετωπίζει με επιτυχία τους αστυνομικούς και τους πείθει ότι πρόκειται περί λάθους. Η Μαργκώ πιέζει τον Τόνυ να της ομολογήσει ότι αυτός έστησε την παγίδα με την νεκρή Ιρίνα, έτσι ώστε να ενοχοποιηθεί ο Αλέξανδρος…

Ο Παύλος αγωνιά για τον γιο του και προβληματίζεται μήπως τελικά έχει μπλέξει άθελα του με το κύκλωμα trafficking. Η Ελένη μιλάει στην Αφροδίτη για το ξεκίνημα του έρωτα της με τον Ορφέα. Η Άννα, με άπειρες προφυλάξεις, φεύγει για Λονδίνο να δει στο ίδρυμα την μητέρα της, την Αμαλία. Η Τατιάνα νοικιάζει σπίτι στην Αίγινα και γνωρίζεται με τον Άγγελο.

Η εμμονή του serial killer με την Άννα μεγαλώνει. Συλλέγει πληροφορίες γι’ αυτήν και προετοιμάζεται…

Η Μαργκώ δείχνει να κρύβει πολλά μυστικά σε σχέση με το εφοπλιστικό γραφείο αλλά και την προσωπική της ζωή. Ο οδηγός και φίλος της Στέλλας, μαθαίνει το θάνατο της και δίνει στην αστυνομία το στικάκι που του είχε εμπιστευτεί.

Η Όλγα μαλώνει τον Αλέξανδρο που δεν έχει πει στην Άννα το μυστικό που τους ενώνει από παλιά… ενώ η Άννα, κινδυνεύει να πιαστεί στα πράσα, στο δωμάτιο της Αμαλίας, από την Μαργκώ και τον Τόνυ.

Η αστυνόμος Τατιάνα μαθαίνει την σχέση της  δολοφονημένης Στέλλας με την νεκρή Ιρίνα…

Επεισόδιο: 8

Ο Τόνυ αναγνωρίζει ένα ζευγάρι γυαλιά που βρίσκει στο δωμάτιο της Αμαλίας και οδηγείται στο συμπέρασμα ότι η Άννα βρίσκεται στο Λονδίνο. Η Μαργκώ, δεν δείχνει να μοιράζεται με τον γιο της την αγωνία του και προτιμά να περάσει τις ώρες της στην αγκαλιά ενός κατά πολύ νεότερού της άντρα κάνοντας πληρωμένο έρωτα.

Το στικάκι που φτάνει στα χέρια της Τατιάνας αποδεικνύει περίτρανα την δράση του Αντώνη Διαμαντάκου, συνέταιρου του Αλέξανδρου, στο κύκλωμα μαστροπείας.

Η σκέψη ότι πιθανότατα να έχει κι ο Αλέξανδρος συμμετοχή σ’ αυτό, ταράζει τον Θεοχάρη που τρέμει για την τύχη της κόρης του. Η Μάρθα αντιλαμβάνεται με χαρά ότι η Ελένη έχει έρθει πολύ κοντά με τον Ορφέα.

Στο μεταξύ, στα Μετέωρα, η μητέρα της Όλγας κάνει ξαφνικά την εμφάνιση στο σπίτι της κόρης της και βρίσκει εκεί την Άννα, την οποία κι αναγνωρίζει…