Το τελευταίο αντίο στη Βάσω Μεϊμαράκη

28.12.2015

Στον Ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, εψάλη σήμερα το πρωί η νεκρώσιμος ακολουθία για την Βασιλική Μεϊμαράκη, αδελφή του υποψήφιου προέδρου της Ν.Δ. κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Στις πολύ δύσκολες αυτές στιγμές για την οικογένεια συμπαραστάθηκαν πολλοί φίλοι και συγγενείς, αλλά και η μεγάλη οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας. Η απουσία της αγαπητής σε όλους Βάσως, θα αφήσει σίγουρα ένα τεράστιο κενό στην ψυχή και στη ζωή όλων.

Η φανερά συντετριμμένη από το δυστυχές γεγονός οικογένεια κατάφερε με κουράγιο και βουβό πόνο να δεχθεί τα συλλυπητήρια από όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε και να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους όσους  έσπευσαν να βρεθούν κοντά τους για να πουν το τελευταίο αντίο στην πολυαγαπημένη τους Βάσω.

Η προσέλευση του κόσμου που κατέκλεισε το Κοιμητήριο Ζωγράφου ήταν τεράστια. Ανάμεσα στους εκατοντάδες, που παρέστησαν στην νεκρώσιμο ακολουθία, διακρίναμε μεταξύ άλλων τον ΠτΔ Πρ. Παυλόπουλο, τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής κ. Δημ. Σιούφα και τους  πρώην και νυν υπουργούς και βουλευτές  κ.κ. Ντόρα Μπακογιάννη,  Βασίλη Οικονόμου, Κυρ. Μητσοτάκη, Άδωνι Γεωργιάδη,  Νίκο Δένδια, Κ. Τασούλα, Γ. Βλάχο, Μ. Σαλμά, Β. Κικίλια, Γ. Γιακουμάτο, Σπ. Ταλιαδούρο, Γ. Βουλγαράκη, Φάνη Πάλλη Πετραλιά, Β. Μπασιάκο, Αρ. Τσιπλάκο, Αντ. Φούσσα,  Απ. Κράτσα, Αγγ. Μπρατάκο, Αν. Λυκουρέζο, Μιχ. Παπαδόπουλο, Κ. Τσιάρα.

Επίσης διακρίναμε τους Ευρωβουλευτές κ.κ. Μ. Κεφαλογιάννη, Ελ. Βόζενμπεργκ και τους πρώην Ευρωβουλευτές κ.κ. Μαριέττα Γιαννάκου, Κ. Πουπάκη και Ρόδη Κράτσα.

Στην νεκρώσιμο ακολουθία παρέστησαν επίσης και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Τ. Ιωαννίδης, όπως και ο πρώην πρόεδρος Γ. Κουλιζάκος, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος, πρώην Γενικοί Γραμματείς  Περιφερειών, οι Δήμαρχοι Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου, Παλαιού Φαλήρου Δ. Χατζηδάκης, Κηφισιάς Χιωτάκης, οι συνεργάτες του κ. Β. Μεϊμαράκη Θ. Αμπατζόγλου και Σ. Κορομάντζος, η Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ Π. Γαβρά, δεκάδες κομματικά στελέχη και φίλοι της οικογένειας. Στεφάνια έστειλαν ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, Υπουργοί της κυβέρνησης και ο επιχειρηματικός κόσμος.

Από τον καλλιτεχνικό κόσμο διακρίναμε τους τραγουδιστές Πασχάλη και Κ. Τουρνά, καθώς επίσης και την ηθοποιό Μαρία Σολωμού.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια για την μεγάλη απώλεια.

ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΚΗΔΕΙΑ

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΗΔΕΙΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΗΔΕΙΑ

ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΗΔΕΙΑ