Το βίντεο με τη χλιδάτη επένδυση του γνωστού τραγουδιστή
Τη δική του επιχείρηση έχει αποκτήσει ο Νίκος Οικονομόπουλος σε τοποθεσία-«φιλέτο» της Μυκόνου και απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να απολαύσουν πολυτελείς διακοπές και συγχρόνως μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.
Ο γνωστός τραγουδιστής εκτός από μία άκρως επιτυχημένη του καριέρα στο μουσικό πεντάγραμμο, φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να μπει και στον χώρο των επενδύσεων, δημιουργώντας ένα ξενοδοχείο, το οποίο συνολικά διαθέτει 21 σουίτες. Μάλιστα, ο Νίκος Οικονομόπουλος μόλις το αγόρασε ανακαίνισε όλους τους χώρους και τους διαμόρφωσε σύμφωνα με τη δική του αισθητική.
Το ξενοδοχείο «Ftelia Black Villas» του Νίκου Οικονομόπουλου βρίσκεται περίπου 500 μέτρα μακριά από τη παραλία Αλεμάγου. Στο βίντεο που δημοσίευσε το «Mykonos Live TV» φαίνεται η πολυτέλεια και η χλιδή που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες του καταλύματος.
Οι σουίτες διαθέτουν όλες τις ανέσεις, όπως ιδιωτικές πισίνες, όμορφα έπιπλα και μοντέρνο design, ενώ στον χώρο υπάρχει και ένα μεγάλο γυμναστήριο.