Το Χαλκούτσι αποκτά Δημοτικό Κατάστημα

Δημοτικό Κατάστημα αποκτά η Δημοτική Ενότητα Χαλκουτσίου, το οποίο θα εγκαινιαστεί περί τα τέλη Φεβρουαρίου.

Στην ανακοίνωση αυτή προέβη ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ωρωπού κ. Ανδρέας Γαζβινιάν κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του νεοσύστατου Εμπορικού Συλλόγου Χαλκουτσίου την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, στο Πολυχώρο Διεθνές.

Επρόκειτο για ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Χαλκουτσίου το οποίο παίρνει σάρκα και οστά. Έτσι οι κάτοικοι του Χαλκουτσίου θα έχουν τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουν πολλές από τις καθημερινές συναλλαγές τους με το Δήμο Ωρωπού.

Το Δημαρχιακό Κατάστημα θα είναι επί της Κεντρικής Λεωφόρου Χαλκουτσίου, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι πολίτες και οι οικιστές.

Ο Αντιδήμαρχος  κ. Γαζβινιάν ανακοίνωσε επίσης την κατασκευή αποδυτηρίων στο γήπεδο της Δημοτικής Ενότητας για τις ανάγκες του ΑΟ Χαλκουτσίου.

Τέλος δεσμεύτηκε,  μετά από αίτημα του επικεφαλή της Δημοτικής Παράταξης  «Δυναμική Πολιτεία» κ. Γ. Γιασημάκη, να καταθέσει πρόταση για μείωση των δημοτικών τελών για τους επαγγελματίες του Δήμου, ώστε να μπορέσουν να στηριχθούν σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία με την ευκαιρία της κατάθεσης και ψήφισης από το Δημοτικό Συμβούλιο του νέου προϋπολογισμού έτους 2017 τις επόμενες μέρες.