Το Χωριό του Αη Βασίλη αποκλεισμένο στον Ωρωπό

Διακόπηκαν τα Χριστουγεννιάτικα χαμόγελα των παιδιών του Ωρωπού έπειτα από υστερόβουλες καταγγελίες που έγιναν σχετικά με την λειτουργία του Χωριού του Αη Βασίλη στο λιμάνι της Σκάλας Ωρωπού. Σύμφωνα με τις υπεύθυνες δηλώσεις του διοργανωτή και Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. Μιχάλη Τόλια και του διοικητικού συμβουλίου, οι καταγγελίες αφορούσαν τυπικές διαδικασίες που δεν είχαν καμία σχέση με την ασφαλή λειτουργία του Χωριού και στόχο είχαν να υπονομευόσουν την τεράστια απήχηση των εκδηλώσεων.

Στο πανέμορφο αυτό Χριστουγεννιάτικο Χωριό λειτουργεί παγοδρόμιο προσελκύοντας πολλούς επισκέπτες από διάφορα μέρη δίνοντας πνοή στον Ωρωπό σκορπώντας ατέλειωτες ώρες διασκέδασης. Μέσα στο Χωριό υπάρχουν πολλά σπιτάκια με διάφορες εκπλήξεις, face painting, τραμπολίνο, φουσκωτά παιχνίδια και ο Άγιος Βασίλης που περιμένει όλα τα παιδιά. Ακόμα μεγαλύτερη είναι η κοινωνική προσφορά του καθώς σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, το Ν.Π.Δ.Δ., την Κ.Ε.Δ.Ω. και τον Σύλλογο Πολυμελών Οικογενειών Ωρωπού συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας προκειμένου να νιώσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάνθρωπο μας το Πνεύμα των Χριστουγέννων.

Τα εγκαίνια του Χωριού του Αη Βασίλη έγιναν στις 14 Δεκεμβρίου από τον Δήμαρχο Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση και στις δύο μέρες που πρόλαβε να λειτουργήσει υποδέχθηκε 1500 παιδιά που ήρθαν εκδρομή χαρίζοντας τους αξέχαστες στιγμές χαράς. Ο κ. Μ. Τόλιας δεσμεύτηκε πως το Χωριό σύντομα θα επαναλειτουργήσει, προσπερνώντας όλα τα εμπόδια, χαρίζοντας και πάλι στα παιδιά τα Χριστουγεννιάτικα χαμόγελα που «κάποιοι» προσπάθησαν να τους κλέψουν.

xorio1 xorio2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *