Το χωριό Ωρωπός γιόρτασε με λαμπρότητα την Αγία Μεγαλομάρτυρα Μαρίνα

Την Μεγαλομάρτυρα Αγία Μαρίνα γιόρτασε χθες το Χωριό Ωρωπός,  όπου παρουσία του Δημάρχου κ. Θωμά Ρούσση τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας και, ακολούθως, η λιτάνευση της Ιεράς εικόνας με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής της ΚΕΔΩ.

Ακολούθως,  ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Ασωπός», με Πρόεδρο τον κ. Νίκο Λούπη,  και σε συνεργασία με τον πατέρα Σπυρίδωνα, διοργάνωσαν λαϊκό γλέντι στο προαύλιο χώρο της Εκκλησίας με μεγάλη επιτυχία παρά τις καιρικές αντιξοότητες.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, οι Αντιδήμαρχοι Καπανδριτίου κ. Δημήτρης Βελτανιώτης και Ωρωπού κ. Γιώργος Δάβρης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Ωρωπού κ. Αναστασία Μαραβέλια, ο πρώην Δήμαρχος Ωρωπού κ. Γ. Οικονομάκος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  κ.κ.  Γ. Γιασημάκης, Γ. Αρμυριώτης, Αγγ. Χατζζηιωάννου, Π. Δέδες, Χρήστος Τσεκρεζής, ο πρώην Αντιδήμαρχος Ωρωπού κ. Ευ. Ηλιάσκος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Χωριού Ωρωπού κ. Λ. Ρόδης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Νέων Παλατίων κ. Αντώνης Καζαμίας και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Χαλκουτσίου κ. Γ. Λιθαδιώτης αλλά και πλήθος κόσμου.

Αίσθηση προκάλεσε η συνεύρεση, στο ίδιο τραπέζι, σύσσωμης της Αντιπολίτευσης με αποτέλεσμα να ακουστούν πολλά σχόλια για τα μελλοντικά τους σχέδια.

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η πανήγυρης της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνας και στο ομώνυμο εξωκλήσι στον οικισμό των Εφέδρων Αξιωματικών, στο Χαλκούτσι, αλλά και στους Αγίους Αποστόλους Καλάμου.