Το EVEΞΙΑ Wellness & Pilates Studio άνοιξε τις πόρτες του – Ένας νέος, μοναδικός,  οργανωμένος  χώρος άθλησης

Ένας νέος, μοναδικός,  οργανωμένος  χώρος άθλησης, άνοιξε τις πύλες του, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στη Σκάλα Ωρωπού. Ένας χώρος ευχάριστος,  φιλόξενος, μοντέρνος για κάθε άτομο, ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου φυσικής κατάστασης, που θέλει να νοιώσει ευεξία, να χαλαρώσει, να αθληθεί με σύγχρονα μηχανήματα.

Το EVEΞΙΑ Wellness & Pilates Studio είναι το νέο αθλητικό στέκι που με πολύ κέφι  και μεράκι έστησε η εκπαιδευτής και ιδρυτής του Μάρω Λέφα, απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου  Αθηνών.

Αποστολή του είναι να προσφέρει, με πιστοποιημένους εκπαιδευτές, μαθήματα Pilates, σε ομαδικά τμήματα γυμναστικής, όπως Trx, Zumba και Cross training, που απευθύνονται σε διαφορετικά επίπεδα δεξιοτήτων, από αρχάριους έως προχωρημένους.

Επιπλέον,  προσφέρει ιδιωτικές συνεδρίες για εξατομικευμένη διδασκαλία και προπόνηση, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα μηχανήματα Pilates Reformer και άλλο απαραίτητο εξοπλισμό.

Στο EVEΞΙΑ Wellness & Pilates Studio, η Μάρω Λέφα και οι συνεργάτες της πιστεύουν στη σημασία της ατομικής προσέγγισης και της προσαρμογής της προπόνησης, για αυτό δημιούργησαν ένα χώρο όπου η υγεία και η ευεξία γίνονται πραγματικότητα για κάθε μέλος της κοινότητας

Η εκπαιδευτής και ιδρυτής του EVEΞΙΑ WELLNESS STUDIO, έχει πλούσια εμπειρία σε σύγχρονες μορφές άθλησης. Έχει ειδικευτεί  στους παραδοσιακούς χορούς και απέκτησε πολύτιμες γνώσεις στον τομέα της φυσικής δραστηριότητας και της υγείας. Παράλληλα, έχει αποκτήσει  πιστοποίηση ως Pilates, Zumba και TRX instructor, ενώ έχει και  εξειδικευμένες γνώσεις και στον τομέα της μουσικοκινητικής και ψυχοκινητικής αγωγής. Διαθέτει πιστοποίηση στη διδασκαλία του Reformer Pilates από έγκριτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και έχει πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία μαθημάτων Pilates σε διάφορα studio.

Η προσωπική της δέσμευση  είναι να υποστηρίξει τα άτομα με αναπηρίες μέσω της γυμναστικής και του Pilates που αποτελούν κινητήριο δύναμη για το έργο της. Αυτός είναι και ο λόγος που την ώθησε να δημιουργήσει το δικό της EVEΞΙΑ Wellness & Pilates Studio.