Το Summer Party 2017 του Συκαμίνου με μεγάλη επιτυχία στην Αγία Ελεούσα

Οι παρέες, συνήθως, δημιουργούν και γράφουν τη δική τους ωραία ιστορία, με σπουδαία πράγματα που μένουν και τελικά γίνονται παράδοση. Η «παρέα του Συκαμίνου» και φέτος έδωσε το δικό της καλοκαιρινό ραντεβού στο εξωκλήσι της Αγίας Ελεούσας στο Συκάμινο.

Χθες, Σάββατο 5 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο Summer Party 2017 του Συκαμίνου, κάτω από τον έναστρο  Αυγουστιάτικο ουρανό, με το μελτεμάκι να δροσίζει τα πρόσωπα, πάνω στο λόφο του Συκαμίνου στον προαύλιο χώρο της Αγίας Ελεούσας με  το γραφικό εκκλησάκι να αναδεικνύεται μέσα από ένα μοναδικό φωτισμό, όλοι όσοι προσήλθαν πέρασαν μια ξεχωριστή βραδιά με καλή μουσική, ποτά και χορό.

Όλοι όσο ανέβηκαν στο λόφο έγιναν μια μεγάλη παρέα. Άφησαν πίσω τα προβλήματα της καθημερινότητας. Χαλάρωσαν οικογενειακά και πέρασαν ένα μοναδικό βράδυ  χαλαρά, ευχάριστα υπό  τους ήχους ελληνικών και ξένων μελωδιών που άφησαν εποχή. Πάντα  με σεβασμό στο χώρο και το περιβάλλον, απόλαυσαν τη μαγεία του τοπίου με φόντο τον κάμπο του Ωρωπού και την Εύβοια.

Παρών ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Δ. Τζεβελέκος, Δ. Βελτανιώτης, και Χρ. Σιδέρης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ και Πολιτισμού κ. Μ. Τόλιας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Άλμα Ωρωπού,  ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ωρωπού Π. Μιχαλόπουλος, που ήταν και η ψυχή της εκδήλωσης,  και πολλοί πιστοί του εθίμου.