Τράπεζα χρόνου Δήμου Γλυφάδας

19.1.2016

Ο Δήμος Γλυφάδας πραγματοποίησε μέσω της δημοτικής τράπεζας χρόνου τη δράση «Μπορώ κι εγώ να προσφέρω», συγκεντρώνοντας συνολικά 15.133,70€ μέσα από τα φιλοδωρήματα πελατών των καταστημάτων Public Γλυφάδας και Αγίου Δημητρίου, για τις υπηρεσίες αμπαλάζ που προσέφεραν δεκάδες εθελοντές. Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής ήταν η ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Γλυφάδας, καθώς με τα χρήματα αυτά θα αγοραστούν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο, αλλά και ένας επαγγελματικός φούρνος 150 μερίδων για το κοινωνικό συσσίτιο του Δήμου.

Στη δράση, η οποία έλαβε χώρα από τις 15 Δεκεμβρίου 2015 έως τις 7 Ιανουαρίου 2016, συμμετείχαν εθελοντικά δεκάδες μέλη της τράπεζας χρόνου, καθώς και υπάλληλοι των κοινωνικών δομών.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες σε μια τόσο απαιτητική δράση, τους πολίτες που με την ευαισθησία τους βοήθησαν να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό, τα καταστήματα Public και τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας για τη σημαντική του συμβολή στην προσπάθεια αυτή.

«Όλοι μαζί, εργαζόμενοι, εθελοντές και ωφελούμενοι, καταφέραμε να δείξουμε έμπρακτα την αξία της ομαδικής προσπάθειας και της αλληλεγγύης», τόνισε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Άννυ Καυκά.