Τραγικό τέλος για την 6χρονη που εξαφανίστηκε στην Αγ. Βαρβάρα-Βρέθηκε νεκρή σε κάδο σκουπιδιών

Σε κάδο απορριμμάτων, μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, βρέθηκε η εξάχρονη Στέλλα που είχε δηλωθεί η εξαφάνιση της το πρωί της Πέμπτης 27 Απριλίου, ενώ πριν λίγο ομολόγησε ο πατέρας της ότι την σκότωσε.

 Με ένα αποτρόπαιο θέαμα ήρθαν οι αστυνομικοί, που ερευνούσαν εξονυχιστικά με τη βοήθεια σκύλων την υπόθεση με την εξαφάνιση της 6χρονης. Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης βρήκαν το κοριτσάκι νεκρό μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, αρτιμελές, σε κάδο απορριμμάτων που βρισκόταν μόλις 150 μέτρα από το σπίτι του στην περιοχή της Αγ. Βαβράρας.

Ο πατέρας της 6χρονης, πρώην αστυνομικός, εξεταζόταν τις τελευταίες ώρες στο τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, όσα είπε για τις συνθήκες εξαφάνισης του παιδιού, το οποίο αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, προκάλεσαν απορίες και ερωτηματικά στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δήλωσε ότι  πήρε υπνωτικά χάπια προκειμένου να κοιμηθεί αλλά όταν ξύπνησε το κοριτσάκι έλειπε από το σπίτι.

Ισχυρίστηκε ότι έγινε διάρρηξη στο σπίτι του και κλέφτες πήραν τα κοσμήματα της γυναίκας του, προφανώς και την μικρή Στέλλα, πράγμα που δεν διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα στο σπίτι, ενώ σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή που έδωσε ο ίδιος στους αστυνομικούς αργά χθες το βράδυ βγήκε από το σπίτι για να πετάξει σκουπίδια και είχε αφήσει τα κλειδιά στην πόρτα του διαμερίσματος. Όπως είπε, μπορεί να μπήκε εκείνη την ώρα κάποιος και να πήρε το παιδί ή να άνοιξε μόνη της η Στέλλα και να έφυγε.

Τελικά μετά και τις πιέσεις των Αστυνομικών ο άνδρας ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, την οποία απέδωσε στην “κακιά στιγμή”, προβάλλοντας τη δικαιολογία πως το παιδί έκλαιγε επειδή έλειπε η μητέρα του από το σπίτι (σ.σ. είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο για επέμβαση).
Ο άνδρας είπε στις Αρχές πως προσπαθώντας να ηρεμήσει το παιδί το πήρε αγκαλιά, το έσφιξε λίγο παραπάνω και τελικά το παιδί πέθανε!

Ο ιατροδικαστής, που έσπευσε στο σημείο, θα προβεί σε ιατροδικαστική έρευνα ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το θάνατο της μικρής Στέλλας.