Τραγωδία:Πέθανε αβοήθητος σε αποκλεισμένο χωριό της Εύβοιας – Τα χιόνια εκμηδένισαν τις ελπίδες!

 

Τραγωδία στην Εύβοια, με έναν 72χρονο να αφήνει χθες βράδυ (08-01-2018) την τελευταία του πνοή, στο αποκλεισμένο από τα χιόνια, χωριό του. Στους Στρόπωνες της Εύβοιας, όπου το χιόνι ξεπερνά το ένα μέτρο, χθες βράδυ, γύρω στις 23.00 ο άτυχος άντρας υπέστη εγκεφαλικό.

Το χωριό παρέμενε αποκλεισμένο, αφού ο “Τηλέμαχος” το χτύπησε σφοδρότατα. Αμέσως, ξεκίνησε ένας μαραθώνιος προσπαθειών των παιδιών του, της γυναίκας του και φίλων της οικογένειας για να σωθεί ο άνθρωπος, αλλά μάταια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κανένας τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε κεντρικό δεν κατάφεραν να στείλουν επίγεια ή εναέρια βοήθεια για να σωθεί. Πέρασαν τέσσερις ώρες εφιαλτικές για να τον κρατήσουν στη ζωή. Κάποιοι έτρεξαν στο ιατρείο του χωριού και πήραν το οξυγόνο για να τον ενισχύσουν αναπνευστικά, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.

Ο 72χρονος ξεψύχησε στις 02.00 τα ξημερώματα. Σήμερα το πρωί, τα τρακτέρ άνοιξαν το δρόμο για την εκκλησία, αλλά το κακό είχε ήδη συμβεί. Να σημειωθεί ότι στο χωριό δεν υπάρχει ρεύμα και τα καύσιμα τελειώνουν για όσους έχουν γεννήτριες.

Οι εικόνες από το χωριό που σημειώθηκε η τραγωδία