Τρανσέξουαλ ξόδεψε 60.000 ευρώ για να μοιάσει στην Κάιλι Τζένερ 

H 23χρονη Κιλάι Ποτς από το Κολοράντο παραδέχτηκε ότι έχει πάθει εμμονή με την προσφάτως μητέρα, Κάιλι Τζένερ, και θα κάνει ό,τι μπορεί για να την μιμηθεί.

Η Κιλάι μεγαλώνοντας ένιωθε σαν ασχημόπαπο που δεν την ήθελε κανένας, αλλά όταν είδε την μεταμόρφωση της Κάιλι Τζένερ την συμπάθησε και εμπνεύστηκε από εκείνη.

Πριν από 3 χρόνια άρχισε να κάνει ενέσεις στα χείλη της για να τα μεγαλώσει και μέχρι σήμερα έχει κάνει 40 πλαστικές μικροεπεμβάσεις.

Επαναλαμβάνει τις μικροεπεμβάσεις που κάνει κάθε 3 μήνες και μέχρι τώρα έχει ξοδέψει πάνω από 60.000 ευρώ.

Ανάμεσα σε άλλα έχει βάλει επιθέματα σιλικόνης στο στήθος της για να το μεγαλώσει, έχει βάλει επιθέματα στο σαγόνι της και έχει κάνει ρινοπλαστική.

Η 23χρονη πιστεύει ότι η μεταμόρφωσή της σε Κάιλι Τζένερ ήταν καρμική, καθώς έχουν παρόμοια ονόματα.

«Τα τελευταία 4 χρόνια προσπαθώ να γίνω αυτή η όμορφη γυναίκα που πάντα ήξερα ότι ήμουν», ανέφερε η 23χρονη.

«Όταν είδα την Κάιλι να μεταμορφώνεται από ένα ασχημόπαπο σε μια όμορφη γυναίκα που κάθε γυναίκα θέλει να της μοιάσει και κάθε άντρας θέλει να είναι μαζί της αποφάσισα ότι θέλω να κάνω και εγώ το ίδιο», εξηγεί η κοπέλα.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι έχει ξοδέψει πολλά χρήματα σε πλαστικές επεμβάσεις η Κιλάει εξακολουθεί να ζει με τα ανδρικά της γεννητικά όργανα.

«Όπως κάθε γυναίκα τρανσεξουαλ είμαι περήφανη για τα ανδρικά γεννητικά μου όργανα και δεν θέλω να τα αλλάξω.

Ο γιατρός μου έχει προσαρμόσει τις ορμόνες μου, ώστε να υπάρχει ένα αρκετά υψηλό επίπεδο τεστοστερόνης για να μπορώ να χρησιμοποιώ τα ανδρικά γεννητικά μου όργανα κατά την διάρκεια του σεξ», ανέφερε η 23χρονη.

Αυτό που σκοπεύει να κάνει στο μέλλον είναι μια επέμβαση για να κάνει την φωνή της πιο θηλυκή και να μεγαλώσει τους γλουτούς της.

«Κατά την γνώμη μου, η Κάιλι Τζένερ έμεινε στην σκιά της οικογένειας Καρντάσιαν για πολλά χρόνια ούσα το ασχημόπαπο. Δεν είχε ανακαλύψει τον εαυτό της ή την γυναίκα που είχε μέσα της και εγώ την νιώθω πολύ σε αυτό», πρόσθεσε η 23χρονη.

Τον περασμένο Νοέμβριο έκανε 3 διαφορετικές πλαστικές επεμβάσεις ταυτόχρονα που διήρκεσαν 9 ώρες. Δεν σκοπεύει να σταματήσει την μεταμόρφωσή της μέχρι να μοιάζει εντελώς με την Κάιλι Τζένερ.

[dailymail] [metro] [thesun]