Συνέβη κι αυτό στο Χαλκούτσι! Την ώρα που το Δημοτικό Συμβούλιο, του Δήμου Ωρωπού, συνεδρίαζε, απόψε, και συζητούσε την χρονική επιμήκυνση απαγόρευσης εισόδου στους πέριξ δρόμους της πλατείας του Χαλκουτσίου συνέβη ατύχημα.
Συγκεκριμένα αναβάτης δίκυκλου μεγάλης ηλικίας δεν είδε την σήμανση απαγόρευσης εισόδου στο χώρο και έπεσε πάνω στις αλυσίδες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Στον τραυματία έσπευσαν περαστικοί να του παράσχουν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια να μεταφερθεί σε τοπικό ιατρείο όπου του τοποθετήθηκαν δώδεκα ράμματα στο κεφάλι. Στον τόπο του συμβάντος κατέφθασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο δεν χρειάστηκε να παρέμβει.
Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από πρόταση του Αντιδημάρχου κ Γιώργου Δάβρη, αποφάσισε την επιμήκυνση του χρόνου απαγόρευσης εισόδου στην παραλιακή οδό Ποσειδώνος και πέριξ της πλατείας Χαλκουτσίου, από την 1η Ιουνίου μέχρι και την 10η Σεπτεμβρίου από τις 8μμ έως 01 π.μ. ώστε να αποφευχθεί, τυχόν, ατύχημα πεζών.