Τρελό Καρναβάλι στον Κάλαμο!

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου διοργάνωσε το καθιερωμένο ΚΑΛΑΜΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.
Για άλλη μια φορά επιλέχτηκαν μεταξύ άλλων έξυπνα θέματα καυστικά, χιουμοριστικά, επίκαιρα, που έδωσαν τα μηνύματα τους και ο κόσμος διασκέδασε, γέλασε και πέρασε 3 ώρες ξεγνοιασιάς. Το καρναβάλι μας κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερο και συμμετέχει όλο και περισσότερος κόσμος.

Ευχαριστούμε πολύ το ΝΠΠΔ του Δήμου Ωρωπού για την παροχή του ήχου, την Δημοτική Ενότητα Καλάμου για την βοήθεια και την στήριξη της, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου που συμμετείχαν έμπρακτα και στήριξαν τον Πολιτιστικό Σύλλογο.

Επίσης τους Εθελοντές που βοήθησαν στο στολισμό των αρμάτων και όχι μόνο, (Δημήτριο Μίχα, Κική Μίχα, Βάννα Πέτη, Ιωάννη Βάθη, Μαρία Δέδε, Λένα Κιούση, Βάσω Ράπτη, Γεώργιο Μίχα, Χρύσα Ραφτογιάννη, Μαρία Κιούση, Κατερίνα Λεονάρδου, Αλέξη Μεθενίτη, Δημ. Φραγκομίχαλο, Αναστάσιο Παπαδάτο, Παν. Σελεπέ, Νικ. Φραγκάκη, Γιούλα Δέδε, Ν. Καραμάνο, κ.λ.π).

Ένα ακόμα ευχαριστώ στους  ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που τα προσέφεραν για να γίνουν τα άρματα και την Μαρία Κιτσοπούλου που ανέλαβε την παρουσίαση του Καρναβαλιού.Τέλος ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχαν στο Καλαμιώτικο Καρναβάλι και είχαμε αυτό το ωραίο αποτέλεσμα.

Μερικά από τα θέματα ήταν:

Καρνάβαλος, Βασίλισσα, Θεοί και Ημίθεοι, Στρουμφάκια, Οριεντάλ, Πριγκίπισσας, Λύκος και Κοκκινοσκουφίτσα, Ρ.U.Sοι έξυπνες κάρτες, Μαζορέτες Αγίων Αποστόλων, Θεατρική Ομάδα του ΜΠΕΣΚΑ Καλημέρα Ελλάδα, Γιατί Βήχεις Κουμπάρε , Χαρτορίχτρα, Χίπισσες, Αρκούδα, Μελανία και Τράμπ, τμήματα Ζούμπα, Κυβέρνηση του Κ…υ, 1η Ελληνική Διαστημική Αποστόλη κ.λ.π. Και με την ευχή κάθε χρόνο η παρέα να μεγαλώνει.

Το βράδυ ακολούθησε γλέντι στο πνευματικό κέντρο και ο κόσμος διασκέδασε με πολύ κέφι.

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ και του χρόνου με υγεία.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

ΝΟΤΑ ΓΙΑΓΚΟΥ